Ми у Facebook
03.10.2015, 13:00

Що рівняни побачать завтра на екологічних тижнях [Програма заходів]

Фундація імені князів-благодійників Острозьких у співпраці з Всеукраїнською екологічною громадською організацією «Мама-86» проводить у м. Рівне щорічні «Тижні екологічного споживача» (ТЕС).
4 жовтня, 10.00–17.00
Виставка-ярмарок виробників сертифікованої органічної продукції з благодійною лотерею, збір від якої буде спрямовано для поранених вояків у Рівненському військовому шпиталі (компанія «Органік Мілк», ТОВ «Торговий дім «Любисток» та інші).
м. Рівне, майдан Незалежності, 2 (ресторан «Шкварочка»)

7 жовтня
Лекція директора ТД «Органічні ресурси» Богдана Солопчука «Органіка, як додатковий інструмент виходу на нові ринки». Для власників фермерських господарств.
м. Рівне, майдан Незалежності, 2 (ресторан «Шкварочка»)

13 жовтня
Лекція експерта ринку органічної продукції, керівника Retail Academy Тетяни Ситник. Для вагітних та молодих мам.
м. Рівне, вул. Короленка, 6 (Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека)

27 вересня – 15 жовтня
Поширення інформаційно-просвітницьких матеріалів (буклети, постери), які розповідають про користь органічного харчування та негативні наслідки споживання традиційних харчів, а також вчать, як відрізняти справжню органічну продукцію

Рівненський обласний перинатальний центр, пологові будинки в місті Рівне, Рівненський кооперативний економіко-правовий коледж, Рівненський коледж економіки та бізнесу, Рівненське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі






На правах реклами