Ми у Facebook
11.10.2015, 15:01

Гороскоп на тиждень 12 - 18 жовтня

Прогноз астрологів на тиждень для всіх знаків зодіаку.
ОВЕН (21.03-20.04). Ваш тиждень. Все буде виходити легко, ніби саме собою. Однак і нудної роботи не поменшає. Важливі контакти, переговори та поїздки порадують позитивними результатами. У вихідні вашої уваги зажадають близькі люди, діти.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Для просування вперед потрібно більше рішучості. Зв'язки, що вичерпали себе і тільки ускладнюють життя, час припиняти. Це стосується і любовних стосунків, і дружби, і роботи. У вихідні постарайтеся уникати нервової метушні.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Від слів та емоцій час переходити до конкретних справ. Гарний тиждень для реалізації грандіозних планів і творчих задумів. Але перш ніж діяти, варто добре все продумати й спланувати - безсистемні кроки успіху не принесуть.

РАК (22.06-23.07). Займіться своїм здоров'ям. Відпочиньте від напружених буднів і побутових проблем. Вам підуть на користь відгул, відпустка, нові враження. У вихідні з'явиться шанс налагодити стосунки з рідними та близькими людьми.

ЛЕВ (24.07-23.08). Складний період. Не слухайте чужих порад і не дозволяйте вставляти вам палиці в колеса. Не тисніть і на інших – бо цим ви тільки всіх налаштуєте проти себе. Проявіть мудрість і гнучкість. Дійте спокійно, обдумано і без поспіху.

ДІВА (24.08-23.09). Досить напружений тиждень. Робота й навчання вимагають постійної уваги та зосередженості, але не забувайте і про особисте життя. У вихідні вас порадують друзі-подруги, запросивши на свято або на пікнік.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Нові важливі справи поки що починати небажано, краще обмежити контакти до мінімуму. І все ж, якщо назріли гострі питання, обговоріть їх з начальством чи людьми, від яких залежить їх вирішення. У вихідні відпочиньте на свіжому повітрі.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Сприятливий тиждень, буде цікаво і яскраво. На деяких фронтах можливий бурхливий розвиток подій на вашу користь. Досягнете успіху в тих справах, у яких найбільше зацікавлені. У сімейному житті все поки що добре і надійно.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Дотримуйтеся правил і прийнятих у вашому колі принципів, обійти їх не вдасться. Можливі зустрічі з корисними і цікавими людьми, намагайтеся не випадати з процесу. Із друзями у вихідні можливий конфлікт інтересів.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Гарний тиждень. Відчуєте приплив сил, довідаєтесь багато нового, а колектив оцінить вас як лідера. Щоправда, у сімейному житті не все гладко. Будьте лагідні й терплячі до близьких та коханих, а у вихідні запросіть гостей.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Досить спокійний, гармонійний період. Ви милі та доброзичливі. Але будьте обережніші з конкурентами - вони можуть грати не за правилами. У вихідні вас можуть запросити на неформальну зустріч або романтичне побачення.

РИБИ (20.02-20.03). Активний тиждень. Ви здатні змести на своєму шляху чи не всі перешкоди. А от зберегти внутрішній спокій та впевненість у собі буде набагато важче. В особистому житті на вас чекає приємний сюрприз від коханої людини.






На правах реклами