Ми у Facebook
05.10.2015, 07:45

Рівненським інспекторам ДАІ прийшла подяка від учасника АТО

На адресу управління ДАІ Рівненської області надійшов лист від жителя міста Рава-Руська, учасника АТО, у якому він подякував інспекторам роти ДПС ДАІ за надану йому допомогу.
1 жовтня в обідню пору під час нагляду за безпекою дорожнього руху на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Жадківка працівники ДПС ДАІ помітили автомобіль марки «Форд». Поблизу іномарки знаходився чоловік, який намагався зняти колесо з транспортного засобу.


Міністр оборони в Америці відвідав Героя АТО з Рівненщин
и

Зупинившись, інспектори ДАІ дізналися, що позашляховиком керує Василь, інвалід війни 2 групи, якому у січні поточного року відірвало ліву ногу на сході України під час несення служби у зоні антитерористичної операції. На даний час Василь, водій автомобіля, проходить службу в батальйоні Київ – 2.
Керманич попросив допомогти поміняти колесо у автомобілі, яке було пошкоджене. Крім цього з’ясувалося, що і запасного колеса у власника «Форда» не було.

Інспектори Державтоінспекції зняли пробите колесо та завезли його на вулканізацію. Після чого допомогли поставити на автомобіль ціле колесо.

Водій автомобіля подякував інспекторам ДАІ за людяність та надану допомогу і від себе побажав здоров’я, щастя та мирного неба над головою.



За матеріалами прес-служби УДАІ УМВС України в Рівненській області





На правах реклами