Ми у Facebook
05.10.2015, 11:00

Жителі Рівненщини просять відремонтувати дорогу

Петиція про ремонт дороги Городець-Антонівка-Володимирець Володимирецького району опублікована на сайті Рівненської облради.
"У зв'язку із неналежним, а місцями і повною відсутністю нормального ремонту автомобільної дороги по маршруту Городець-Антонівка-Володимирець протяжністю 24км протягом останніх 4 років її стан можна вважати як катастрофічний. Велика кількість ям призводить до збільшення аварійної ситуації; збільшення часу приїзду карети швидкої допомоги, що несе пряму загрозу здоров'ю та життю людини; збільшення витрат на ремонт громадського та особистого транспорту; збільшення часу проїзду громадського транспорту по маршруту, що у жаркі літні дні призводить до погіршення здоров'я пасажирів (втрати свідомості, погане самопочуття, серцеві напади); нанесення збитків місцевому АПК шляхом самовільного прокладання доріг по обробленим і засіяним полям через відсутність нормального дорожнього покриття", - йдеться у тексті петиції.

На Рівненщині почали ремонтувати розбиті дороги

Третина рівнян вважає дороги у місті жахливими

Отож її автори вимагають винести та прийняти на сесії Рівненської обласної ради проект рішення виділення коштів або матеріалів на ремонт ділянки дороги Городець - Антонівка - Володимирець Володимирецького району.

З повним текстом петиції можна ознайомитись ТУТ





На правах реклами