Ми у Facebook
06.10.2015, 14:00

У Рівному відкрився пункт прийому заявок до нової поліції

Набір триватиме до 27 жовтня.
Пункт прийому анкет до нової патрульної поліції розпочав свою роботу о 9-тій годині за адресою: м. Рівне, вулиця Соборна, 3-Д (приміщення міського будинку культури).

Серед перших бажаючих потрапити до лав нової патрульної поліції вишикувалася черга. Переважно претенденти у поліцейські – це молоді особи, які закінчили місцеві виші та свідомо зробили цей крок у нове майбутнє. Щоправда серед них є і ті, хто має базову середню освіту. Здебільшого кандидати у патрульну службу поліції — рівняни, втім є бажаючі і з сусідньої Хмельницької області.

До Рівного приїжджав Арсен Аваков


Одним із перших зареєструвався Дмитро Вишневецький із обласного центру, який наразі у пошуках роботи:

— Дуже радий, що патрульна поліція стартувала і у Рівному. Вирішив вступити до лав полісменів, тому що вірю у зміни в нашій країні, і цей набір – перша сходинка до цього. Маю вищу освіту, водійські права та займаюся спортом.

БІЛЬШЕ ФОТО У МЕДІАГАЛЕРЕЇ OGO.UA

А от рівнянка Тетяна Бердій вирішила стати поліцейською, передусім, аби спробувати свої сили. Тим паче, що родина не заперечує, а чоловік тільки «за». Попри деяке хвилювання запевняє, всеодно йтиме вперед.

Набір триватиме із 6 до 27 жовтня 2015 року щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 18.00.

Подати заявку до участі в конкурсі може кожен бажаючий, незалежно від статі, віком від 21 до 35 років, фізично розвинений, бажано із посвідченням водія категорії «В», знанням української мови та без судимостей.

Заповнити онлайн-анкету та детальніше ознайомитись із умовами конкурсу можна на сайті: http://www.mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/1377902

Отримати необхідну інформацію щодо влаштування на роботу до лав нової патрульної поліції, можна за номером телефону «гарячої» лінії: (0362) 67-92-22 із 9-ї до 18-ї години щодня, крім вихідних.



БІЛЬШЕ ФОТО У МЕДІАГАЛЕРЕЇ OGO.UA

За матеріалами СЗГ УМВС України
в Рівненській області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини