Ми у Facebook
06.10.2015, 20:38

У Рівному патрульну поліцію представили без міністра МВС

Сьогодні, 6 жовтня, у міському Будинку культури представили проект створення нової патрульної поліції. Загалом поки що близько 160 людей висловили бажання служити у поліції. Це молоді люди віком від 21 до 35 років.
Підтримати майбутніх колег приїхали поліцейські зі Львова.

— Я не шкодую і навіть більше – пишаюся своєю професією, - каже інспектор патрульної служби Львова Катерина Синицька. — Раджу всім спробувати себе, адже наші надії виправдались: всі полісмени забезпечені форменим одягом, спецзасобами, автомобілями і гідною заробітною платою. І хоча робота важка, бо доводиться стикатися з різними категоріями людей, але мені подобається. І хочу побажати усім майбутнім поліцейським людяності на патрулюваннях та людяності у житті.



За словами начальника Департаменту патрульної поліції МВС Олександра Фацевича, у Рівному планують набрати 200 поліцейських. Місто патрулюватиме 21 екіпаж.

— Оцінкою роботи поліцейських стане довіра до них мешканців, — говорить Олександр Фацевич. — Ті поліцейські, які зараз несуть службу в Харкові, Одесі, Львові, Києві, можуть мати дещо замало досвіду, адже навчання триває два з половиною місяці, і за цей час вони не встигають набратися достатньо навичок і знань. Але вони порядні, тактовні і найголовніше – у них є мотивація, яка без підтримки громадян неможлива. Основний чинник у роботі патрульної служби — захищати і допомагати.

На заході також були присутні працівники "Правого сектору". Активісти готувалися зустріти міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з лотком яєць і нагадати йому про вбивство Олександра Музичка.



Проте міністр до Рівного так і не приїхав.





На правах реклами