Ми у Facebook
07.10.2015, 19:15

У Рівному передвиборну агітацію ведуть з допомогою їжака

З мультфільму "Іжачок у тумані" (фото 95559gn.com)

Сіті-лайт із зображенням тваринки рівняни обговорюють у соцмережах.
"Їжачкам — грушку! Жодних гасел — тільки справи». Такий напис супроводжує їжачка на сіті-лайті. Таким чином агітує за себе рівнянин Роман Яворський.



«Який цікавий і позитивний варіант передвиборчого піару. Як на мене, то вже краще їжачки на бордах, ніж морди політиків і тупі безсмістовні гасла. Плюс за креативність, але якщо вказувати "Лише справи", то варто було б конкретизувати, які саме справи)» - написав у Фейсбук Святослав Дубов.

Найбільше кандидатів у мери — у Рівному і Кузнецовську


Дехто з коментаторів зауважив, що їжаки грушок не їдять. Мовляв, вони — хижі тварини, які їдять мишей, жаб тощо. На що рівнянин Володимир Торбіч написав:
«Все як у політиці - піариться, то такий милий! А потім з'ясовується, що хижак»

На Рівненщині стартує новий проект “Оберіть місцеву владу вже сьогодні!

«Чим такий "креатив" кращий за стьобний похід ДартВейдерів в Одеську міську раду? Ну...несерйозно якось. Я, звісно, не закликаю "надувати щоки" і грузити виборця, що - я/ми/ от САМЕ ТІ/ панацея від усіх бід/ хто як не ми і т.д. Але такий підхід імхо безвідповідальний. Така собі гра у політику і їжачків. Можливо, такий жарт може мати місце в країні із давніми демократичними традиціями. Власне то лише моя скромна "опінія")), - розкритикував у Фейсбук такий піар рівнян Олександр Рудик.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ