Ми у Facebook
08.10.2015, 21:00

Брендові магазини жіночого одягу у Рівному

Практично кожна жінка обожнює оновлювати свій гардероб, особливо, якщо мова стосується брендового одягу. Вирішити це завдання у Рівному допоможуть модні магазини з одягом від відомих світових лідерів.
Сучасна мада постійно диктує нові правила у виборі одягу для жінок. Це змушує ще прискіпливіше ставитися до вигляду та якості власного гардеробу. Рівненські бутики радо допомагають жінкам у виборі найкращого брендового одягу на будь-яку подію.

Брендові магазини "Любава" та "LP Fashion" пропонують для вас широкий вибір жіночого одягу з Італії, Франції, Польщі, Португалії, Туреччини.



У бутіку "Любава" розміщений відділ брендового одягу Guitar Dodona, де представлений молодіжний, святковий, класичний та гламурний одяг, а також розмаїття аксесуарів та прикрас.

Адреса: м. Рівне, вул. Соборна, 94 (ТОЦ "Галерея Прем'єр"), 2 поверх, бутік №15.

Бутік "LP Fashion" представляє широкий вибір виробів з хутра: пальто, болеро, шубки, напівшубки, накидки, жилети і ще багато гарних речей. Можливе пошиття під індивідуальне замовлення.

Адреса: м. Рівне, вул. Макарова, 23 (ТРЦ "Екватор").



У ТЦ "Злата Плаза" ви зможете знайти якісний та ексклюзивний одяг від відомих виробників. Тут є широкий асортимент жіночого, дитячого, чоловічого одягу та різноманітних аксесуарів, косметикиа та парфумерія.

Адреса: м. Рівне, вул. Короленка, 1.

Магазин "MANGO шоп" пропонує рівнянкам іспанський брендовий одяг, сукні, MANGO, а також модні колекції жіночого одягу. А для постійних клієнтів магазину діє смс-розсилка інформації про оновлення товару.

Адреса: м. Рівне, вул. Замкова, 22а (ТЦ "Grand Базар", вхід ЦНТІ).

Також у Рівному діє інтернет-магазин з доставки брендового одягу SUNDUK.com. Тут ви можете замовляти якісний одяг, яскраві аксесуари та взуття від таких відомих марок, як: D&G, Hugo Boss, Calvin Klein, Coach, GUESS, Ralph Lauren та ін.



Адреса: м. Рівне, вул. Данила Галицького, 7б.

У магазині італійського одягу "Італьяношоп" представлені колекції жіночого одягу таких брендів: Rossodisera, Northland, Cannella, Rinascimento, Maidoma, Denny Rose.

Адреса: м. Рівне, просп. Миру, 12.

Відділ жіночого одягу "Miya-Miya" представляє широкий асортимент жіночого одягу з Італії та Туреччини. Тут ви зможете знайти якісні та гарні речі від Stradivarius, Blanko, Bershka.

Адреса: м. Рівне, вул. Макарова, 23 (ТЦ "Екватор").



Статті до теми:

5 магазинів Рівного з весільним вбранням

Модні сумки 2015: осінній сезон

Модний червоний колір у жіночих образах





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ