Ми у Facebook
08.10.2015, 11:15

У Костополі підліток залишив мешканців будинку без Інтернету

Юнак крав з багатоповерхівок мідні дроти.
Жителі одного з будинків на Костопільщині повідомили правоохоронців про те, що на даху багатоповерхівки перебуває хлопець, який роздивляється телекомунікаційні кабелі.

Слідчо-оперативна група на місці події затримала підлітка. Ним виявився 16-річний місцевий житель, який раніше уже мав проблеми із Законом за крадіжки.

На Рівненщині парубок загинув через алкоголь?

При собі юнак мав спортивний рюкзак і поліетиленовий пакет, у яких знаходились чотири відрізки мережевого кабелю для інтернет-з'єднання, загальною довжиною майже 150 метрів, а також господарський ніж.

Правоохоронці встановили, що підліток після знищення ізоляційного матеріалу мідний дріт хотів здати на скупку кольорових металів. Проте, вчасні повідомлення і реагування правоохоронців завадили неповнолітньому скоїти крадіжку. Через «роботу» юнака декілька помешкань тимчасово залишились без Інтернету.

- За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, та розпочато досудове розслідування, - повідомив перший заступник начальника Костопільського РВ УМВС України в Рівненській області Олег Твардовський.

Наразі слідчі райвідділу спільно з працівниками сектору кримінальної міліції у справах дітей перевіряють підлітка на причетність до інших фактів таємного викрадення телекомунікаційного обладнання, що мали місце останнім часом у Костополі.





На правах реклами