Ми у Facebook
10.10.2015, 17:00

На Рівненщині побили кандидата в депутати до Рівнеради

Вчора, 9 жовтня невідомі напали на Валентина Дудку.
Чоловік їхав на велосипеді. На одній із вулиць міста його наздогнали невідомі і почали бити.

На Facebook-сторінці «Рівненщина політична» помічник народного депутата Олександр Гомон написав, що вчора напали на кандидата до міської ради Валентина Дудку. Сталося це на вулиці Чорновола. Кажуть, чоловіка обігнав білий бус, водій відкрив двері і почав гамселити кандидата.

Валентин Дудка впав. На фото, які опублікували у Facebook видно, що у нього побитий ніс та лоб. Чи зазнав кандидат більших ушкоджень під час дорожньої пригод – поки не відомо. Зрештою, як і те, за що пан Дудка отримав «на горіхи»: чи за партійну приналежність, чи, ймовірно, за порушення ПДР. Бо, судячи з допису, велосипедист їхав посеред дороги, передає Ервеюей

Нагадаємо також, що раніше Валентин Дудка коментував випадок із затриманням свого заступника Олександра Курильчика на хабарі. За дозвіл на використання свердловин заступник директора департаменту екології і природних ресурсів Олександр Курильчик вимагав у підприємців від однієї до шести тисяч гривень. Правоохоронці з’ясували, що він систематично брав з підприємців хабарі за дозволи на використання артезіанських свердловин, спуск води з водних об`єктів тощо.

- Олександр Курильчик виконував обов’язки директора департаменту, адже я зараз у відпустці, - пояснив тоді журналісту PRESS-ЦЕНТР директор департаменту екології і природних ресурсів Валентин Дудка. – Я підозрював, що він може бути причетним до чогось такого, на чому його затримали, але доказів не мав. Адже до мене якось поступав сигнал від підприємців про те, що у відділі видачі дозволів на папірці комусь з них написали суму, яку вимагали за дозвіл. Я тоді провів нараду з підлеглими. Попередив їх про відповідальність і неприпустимість таких дій. Але доказів про те, що хтось з моїх підлеглих бере хабарі, не мав. Курильчик 13 років пропрацював в екологічній установі, був заступником ще при попередньому керівнику Петру Колодичу. Я Курильчику не довіряв. Адже траплялося, що він підсовував мені на підпис сумнівні документи і мені доводилося їх повертати. Я очолюю департамент лише рік. Не виключаю, що схема отримання хабарів існувала ще до мене.

Валентин Дудка член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода», директор департаменту екології та природних ресурсів Рівненської облдержадміністрації. На роботу переважно їздить на велосипеді.





На правах реклами