Ми у Facebook
12.10.2015, 15:30

«Верес» реабілітувався в Херсоні [+Відео]

Після прикрої домашньої поразки у минулому турі рівненський «Верес» певною мірою реабілітувався в очах власних уболівальників. У Херсоні рівненчани впевнено перемогли херсонський «Кристал» із рахунком 2:0.
Рахунок у грі було відкрито ближче до середини першого тайму. На 17-й хвилині Любомир Білоус увірвався з правого флангу у карний майданчик господарів та скину м'яч під удар Богдана Денеги, який пробив точно і влучно – 1:0.

Після цього «Кристал» ще до перерви мав кілька чудових моментів відігратися, проте голкіпер Андрій Рябой виявився в потрібному місці в потрібний час.

В дебюті другої половини рівненчани відзначилися вдруге. На 48-й хвилині Костянтин Деревльов виконав штрафний удар, а капітан «Вереса» Микола Жовтюк випередив кіпера суперників та головою переправив шкіряну кулю у ворота – 2:0.

За такого рахунку поєдинок «Кристала» з «Вересом» і завершився.

Серед інших матчів 12 туру варто відзначити перемоги «Колоса» над «Нікополем» – 2:0 та «Інгульця» над «Арсенал-Київ» – 4:0, а також поразку «Скали» від «Реал-Фарми» – 0:1. Отож, «Верес» повернувся до першої трійки, де ділить другу-третю сходинки з «Інгульцем» - в обох команд по 25 очок, у лідера ліги «Колоса» - 29.

Нагадаємо, що гра проти «Кристала» для рівненського клубу стала заключною в гостях у нинішньому році. Попереду на «Верес» чекають ще три домашні поєдинки.

Поточна турнірна таблиця Чемпіонату України в другій лізі.

Календар матчів Чемпіонату України в другій лізі.


Протокольні дані.

ФК «Кристал» (Херсон) – НК «Верес» (Рівне) - 0:2 (0:1)
10 жовтня, м.Херсон, стадіон «Кристал», 250 глядачів.
Арбітри: В.Арановський, (Київська обл.), Г.Літвінов (Луганськ), Д.Запороженко
(Запоріжжя), В.Онищенко (Херсон). Спостерігач арбітражу – О.Сидоренко (Сумська обл.)
Голи: Денега (17), Жовтюк (48)
Попередження: Худченко (62), Шевцов (64), Салвай (71), Овчинніков (85)- Білоус (40), Скоцький (56), Денега (70), Бурдіян (79), Гальчук (85).
«Кристал»: Чакляров, Сальвай, Бічевой, Худченко (Овчинніков, 77), Поплавка, Михайленко (І. Шевцов, 62), Цой, Мартян, Барладим, Білоусов, Гливий (Фетісов, 88).
Запасні: Ленський, Ліпін.
Головний тренер: Сергій ШЕВЦОВ.
«Верес»: Рябой, Білоус, Гольчук, Носарєв, Жовтюк, Орловський, Бурдіян (Коблюк, 82), Деревльов, Лакуста, Скоцький (Овчар, 90+3), Денега.
Запасні: Нагірний, Каськов, Поліщук, Марцінюк, Дугієнко.
Головний тренер: Олег ЛУТКОВ.


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Кременчуці «Верес» перемогу не втримав

Відновлений «Верес» зазнав першої домашньої поразки












На правах реклами