Ми у Facebook
12.10.2015, 18:30

Виглядати на всі 100 разом з ательє «ШАРМ»

Кожна жінка прагне бути привабливою. Найкращий спосіб підкреслити свою неповторність – стильний та якісний одяг. А ще краще якщо цей одяг унікальний і шитий якраз на вас. Далі про те як підібрати хороший одяг та де в Рівному знайти професійне ательє з пошиття одягу?
Чи не кожна модниця Рівного знає ательє «Шарм». Поціновувачки хорошого обслуговування, якості та стилю вже хоча б раз відвідувала цей заклад. А для тих, хто по-справжньому встиг оцінити всі переваги ательє «Шарм» є приємна новина - ще одне відділення «Шарму» по вулиці Замковій, 10В.



Хоча ательє «Шарм», що на Замковій уже третє в Рівному – це матиме особливу родзинку. І справа не в унікальних технологіях, чи в професіоналах, що тут працюють – вони як завжди першокласні, а особливість в атмосфері, яка тут панує. Та й власниця «Шарму» Оксана Вавровська називає його не просто «ательє», а саме салон-ательє.

- Ми намагалися створити у себе таку атмосферу, щоб будь-хто, хто вже хоч раз до нас прийшов – хотів сюди повертатися. І повертатися не лише у справах, а й так просто: поспілкуватися, випити чашечку кави і просто приємно провести час. Мені було б дуже приємно, якби в нас постійно були відвідувачі, адже двері нашого салону-ательє завжди відкриті, - розповідає пані Оксана.



Рівненське ательє «Шарм»: дивовижний світ стилю і успіху

Вже традиційно у «Шармі» ви отримаєте можливість оновити свій гардероб ексклюзивними речами, виготовленими з якісних матеріалів. Крім того, ваше замовлення буде виконано у максимально стислий термін і при цьому сам виріб буде бездоганним. А якраз в новому ательє «Шарм» ви зможете не лише придбати собі обновки, а й завершити свій образ неповторними авторськими прикрасами.
У новому ательє хоч і молодий, проте дружний та професійний колектив, який не дозволить вам сумувати під час примірки свого замовлення.



Ми уже повністю готові до роботи: сповнені натхнення та нових ідей. У Рівному багато ательє з пошиття одягу, проте ми прагнемо розпочати дещо нове, - ділиться секретами закрійниця Валентина Кречетова.

У новому "Шармі", будуть акцентувати увагу саме на індивідуальному пошитті унікального та сучасного одягу. Це ательє вирізняється з-поміж інших рівненських новими підходами до закрою та конструювання одягу. Тому якщо ви задумали щось незвичне – вам саме сюди! Тут всі ваші задуми перетворять в реальність і на будь-якому заході ви виглядатимете королевою.



У Рівному відкрилося сучасне ательє "Шарм"

Крім того, тут ви зможете ще й перешити та поремонтувати улюблену річ.

У ательє «Шарм» вас раді будуть бачити щодня з 9 до 19.30. Неділя – вихідний. За адресою: м. Рівне, вул. Замкова, 10В.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ