Ми у Facebook
13.10.2015, 18:15

У Рівному обговорять питання органічного виробництва

Цього року кампанія проходить під гаслом «Живи органічно!».
Нагадаємо, що у Рівному проходять екологічні тижні.

«Проблемні питання органічного виробництва та вихідна нові ринки» - дискусія за участі представників Рівненської ОДА, науковців Національного університету водного господарства та природокористування і місцевих власників фермерських господарств. Зокрема, у заході візьмуть участь доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту НУВГП Петро Скрипчук, голова Рівненської обласної організації фермерів і приватних землевласників Дмитро Українець, директор ТД «Органічні ресурси» Богдан Солопчук (м. Луцьк).

Що рівняни побачать на екологічних тижнях [Програма заходів]

Захід відбудеться 14 жовтня об 11.00 за адресою м. Рівне, Майдан незалежності, 2 (ресторан «Шкварочка»).

Фундація імені князів-благодійників Острозьких у співпраці з Всеукраїнською екологічною громадською організацією «Мама-86», Національним університетом водного господарства та природокористування і науковим центром «Біоекономіки та євроінтеграції», рестораном «Шкварочка», Рівненською обласною універсальною науковою бібліотекою за інформаційної підтримки «Ча-Рівне», «Ритм-ТБ», ОГО проводить у м. Рівне щорічні «Тижні екологічного споживача» (ТЕС) – тижневі концентровані інформаційно-просвітницькі кампанії, що мають на меті популяризацію екологічно відповідального споживання.

Органічне споживання в м.Рівному

Цього року кампанія проходить під гаслом «Живи органічно!» і сфокусована на популяризації органічного землеробства серед фермерів, що потенційно могли б перейти на безпечний для природи та здоров’я спосіб вирощування та виробництва сільськогосподарської продукції.

За детальною інформацією просимо звертатися до координатора кампанії В’ячеслава Доліда за тел. +38 (098) 517-10-80.





На правах реклами