Ми у Facebook
15.10.2015, 09:15

Доба в зоні АТО минула спокійно, а на окупованих територіях зростає невдоволення місцевих

Минула доба у зоні АТО пройшла спокійно, що дало можливість продовжити обладнання позицій, готувати техніку та озброєння для відведення від лінії розмежування.
Про це станом на ранок четверга, 15 жовтня, інформує ТСН.ua, посилаючись на прес-центр АТО.

Зокрема, за даними штабу, внаслідок пошукових робіт у рамках гуманітарної місії "Чорний тюльпан" на території ДАП були знайдені останки трьох українських військовослужбовців. Їх відправили на експертизу ДНК для опізнання.

Крім того, у штабі зазначають про зростання невдоволення людей на окупованій території через проблеми із централізованим забезпеченням населення водою.

Так, у Луганську мають місце проблеми з водопостачанням. З метою "покращення" ситуації комунальниками припиняється водопостачання населених пунктів сателітів, за рахунок чого вдається забезпечити обласний центр. Аналогічні проблеми присутні у Перевальському районі "ЛНР", де дуже напружена ситуація із водопостачанням. Не має води в Байрачках та Софіївці. Часткова подача води в Перевальську, Артемівську, Зоринську, Ящиковому та інших населених пунктах. У разі не відновлення подачі води в населенні пункти при пониженні температури повітря нижче 0 є загроза перемерзання водопровідних і каналізаційних мереж.





На правах реклами