Ми у Facebook
15.10.2015, 18:45

Битва фаворитів Бізнес-ліги ОГО переможця не визначила [Фото+Відео]

У День захисника Вітчизни у Рівному пройшов перенесений сьомий тур Чемпіонату «Бізнес-ліга ОГО» 2015. Головним матчем цього ігрового дня став двобій двох головних фаворитів цих футзальних змагань – «Рівнегаза» та «Комфорт-сервіса». Щоправда, жодній з команд перемогти у цьому поєдинку не вдалося.
Результати матчів сьомого туру: «Дубок» - «Граніт» - 8:3, «Альянс» - «Феміда» - 3:6, «Комфорт-сервіс» - «Рівнегаз» - 4:4, ОГО - «Інститут права НУВГП» - 7:4

Щодо самого перебігу матчу між «газовиками» та «комфортівцями», то події у грі розвивалися з калейдоскопічною швидкістю. Почергово то одна, то інша команди виходили уперед, проте жодній, в підсумку, перемогти не вдалося – нічийний результат 4:4 і тепер боротьбу обидві клуби будуть продовжувати заочно.

Мирним результатом скористався дебютант турніру «Дубок», який розгромив «Граніт» із рахунком 8:3 та зрівнявся в турнірній таблиці з «Рівнегазом» та «Комфорт-сервісом».

Щодо іншого дебютанта – команди «Інституту права НУВГП» - то після двох успішних ігор на старті студенти виявилися биті журналістами з ОГО, які здобули свою першу перемогу в нинішній лізі.

Наразі, після трьох турів у Бізнес-лізі ОГО лідирують «Комфорт-сервіс», «Рівнегаз» та «Дубок» (по 7 очок), у «Феміди» шість очок, у «Інститут права НУВГП» - чотири, три очки в активі ОГО та жодного поки що не набрали «Альянс» і «Граніт».

Наступні тури пройдуть у суботу-неділю, 17-18 жовтня. Суботній матч-день вийде «скороченим» – поєдинки «Комфорт-сервіс» з «Інститутом права НУВГП» та «Феміди» з «Рівнегазом» перенесено на пізніший термін.

КАЛЕНДАР МАТЧІВ

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Чемпіонаті «Бізнес-ліга ОГО» визначився останній учасник

У Рівному зіграли два стартових тури Бізнес-ліги ОГО 2015









Більше фотографій.







На правах реклами