Ми у Facebook
16.10.2015, 09:00

У Рівному передвиборну агітацію здають на макулатуру, щоб допомагати військовим

Рівняни втомилися від того, що поштові скриньки забиті листівками та газетами з передвиборною агітацією. Так, з'явилася ідея використати цей папір з користю, для допомоги військовим у зоні АТО.
У період передвиборної агітації чимало політиків витрачають гроші на те, щоб роздрукувати газети про себе й свою діяльність, а також десятки листівок з виборчими гаслами та програмами.

Водночас у Рівному вирішили з користю використати всі ці листівки та газети. Активісти поставили у під'їздах скриньки для збору макулатури. Вилучені кошти підуть для допомоги військовим у зоні АТО.

У соціальних мережах така ініціатива припала людям до душі. Вони вірять, що варто ознайомитися з папірцем і потім викинути його не в смітник, а здати на макулатуру.


Аля Столярчук
Ті, хто балотуються, краще б не газетки з листівками замовляли в друк, а просто віддали ті кошти тим, хто їх більше потребує. Такими справами швидше здобули б прихильність нашу.


Костя Йо
А як людині яка вперше балатується про себе повідомити? Ось ви молоді та активні, ви вирішили щось змінити і як ви про себе розкажете людям щоб за вас проголосували і підтримали.

ngelina Sweet
Як на мене то все правильно..почитав газетку, ознайомився з кандидатом,і не в смітник макулатуру, а на добру справу))


Долучитися до цієї акції можете і ви.



А поки ви ще вагаєтеся у багатьох будинках Рівного вже проводиться збір макулатури.








На правах реклами