Ми у Facebook
19.10.2015, 21:15

Поради рівнянкам: як правильно обирати колготки

Уже настали перші морози і жінкам уже час подумати про утеплення власного гардеробу.
Навіть в холодну пору більшість жінок надають перевагу вишуканим сукням та спідницям. А щоб не "відморозити" ноги, варто подбати про правильний вибір колготок.

У сьогоднішньому розмаїтті моделей і фасонів колготок дуже важко підібрати ідеальний варіант. Саме тому пропонуємо скористатися порадами, які допоможуть правильно визначитися при виборі такої важливої деталі жіночого гардеробу.

Напевно не раз вам доводилося бачити на упаковках колготок абревіатуру
DEN. Саме поняття DEN позначає вагу нитки довжиною 9 кілометрів, в грамах. Наприклад, позначка 20 DEN на колготках означає, що при довжині +9000 метрів нитка важить 20 грам.

Якщо підбирати колготки по щільності залежно від пори року, то моделі менше 15 DEN слід одягати в жарку погоду. Вони настільки тонкі, що майже й непомітні. Колготки щільністю від 15 до 20 DEN обирайте для більш теплої пори року. Щільність колготок в 40 DEN варто купувати для холодної осені. А взимку краще віддавати перевагу колготкам від 50 до 180 DEN.

Для того, аби вибрати гарні колготки, треба врахувати деякі хитрощі:

1. Якісні колготки мають гарний приємний запах. Різкий запах виробу свідчить про їх низьку якість.

2. На колготках існує плоский і круглий вид шва. Так от, якісним колготкам притаманний тільки плоский шов. Крім цього плоский шов практично не натирає ноги. Щоб це перевірити, варто лише розтягнути виріб на долоні.

3. Пояс колготок повинен бути широкий (близько 3-4 см). Така модель буде гарно сидіти на ваших ніжках і не сповзатиме.

4. Якісні колготки повинні мати щільну вставку на сідницях. Цей шматочок служить не лише для утеплення, а й для міцності виробу.

5. Звертайте увагу на склад виробу. У прохолодну зимову погоду обирайте колготки, в яких високий відсоток вмісту вовни, мікрофібри та бавовни. Уникайте моделей з високим відсотком поліаміду. Вони можуть викликати роздратування шкіри, а також алергічні реакції.

6. При виборі дитячих колготок надавайте перевагу моделям з бавовни, до складу яких входить віскоза або лайкра.

7. Обирайте свій розмір колготів. Оновними параметрами для цього служать: ріст, вага і об'єм стегон. Зазвичай розміри позначаються так: S - маленький, M - середній, L - великий, XL - дуже великий. Однак для кожної фірми характерні свої позначки, тому при покупці звіряйтеся з таблицею ваги і зросту, зазначеною на упаковці.

Тепер ви зможете з легкістю обрати підходящі колготки.

Статті до теми:

У США поліція затримала чоловіка у жіночих колготках [Відео]

Який одяг може скалічити здоров’я?

Брендові магазини жіночого одягу у Рівному

Як приховати зайві кілограми за допомогою одягу?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ