Ми у Facebook
20.10.2015, 20:00

У Бізнес-лізі ОГО таблицю чемпіонату очолили «Комфорт-сервіс» та «Дубок»

Минулому вихідними відбулися матчі третього та четвертого турів Чемпіонату «Бізнес-ліга ОГО» 2015. За їх результатами турнірку очолили відразу дві команди – «Комфорт-сервіс» та «Дубок».
Результати матчів третього туру: «Граніт» - ОГО - 8:4, «Альянс» - «Дубок» - 2:3

Результати матчів четвертого туру: «Комфорт-сервіс» - «Дубок» - 5:1, «Граніт» - «Альянс» - 8:2, «Рівнегаз» - «Інститут права НУВГП» - 2:3


Набравши очки в суботній грі проти «Альянсу», дебютант змагань «Дубок» міг ще більше покращити своє турнірне становище у грі проти «Комфорт-сервіс». Утім, «комфортівці» підтвердили статус фаворита змагань та розгромили «меблевиків».

Затятою вийшла боротьба у поєдинку між чиним чемпіоном ліги та студентами з Інституту права. Як наслідок, молодість мінімально перемогла досвід.

Відтак, після п'яти зіграних турів у Бізнес-лізі ОГО лідирують «Комфорт-сервіс» та «Дубок» (по 10 очок, але у «комфортівців» гра в запасі), у «Інститут права НУВГП» та «Рівнегаза» - по сім залікових бали, по шість очок у «Феміди» та «Граніта», в ОГО – три, жодного поки що не набрав «Альянс».

Заключні тури Бізнес-ліги ОГО пройдуть у суботу-неділю, 24-25 жовтня. Саме в них і визначиться переможець турніру в цьому сезоні.

КАЛЕНДАР МАТЧІВ

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Битва фаворитів Бізнес-ліги ОГО переможця не визначила

У Рівному зіграли два стартових тури Бізнес-ліги ОГО 2015






На правах реклами