Ми у Facebook
20.10.2015, 21:15

Модні стрижки для хлопчиків 2016

У наступаючому році юні джентельмени потішать усіх найрізноманітнішими зачісками.
Стрижка являється не лише доповненням зовнішнього образу дитини, а й показником характеру та впевненості в собі. У 2016 році вибір варіантів стрижок для хлопчиків вражає. Ми пропонуємо переглянути кілька найбільш модних варіантів:

1. Напівбокс - найбільш актуальна стрижка серед хлопчиків. Вона характеризується коротким волоссям на скронях і потилиці та більш довгими пасмами від верхівки чола.



Іноді такий варіант трохи видозмінюється і довше волосся починається від тім'ячка.

2. Гаврош. Зачіска, яка дещо нагадує напівбокс. Тільки у цьому випадку верхні пасма волосся трохи довші і укладаються набік. Для надання привабливості маленьким джентельменам, верхні пасма можна трохи скуйовдити.



3. "Шапочка". Такий варіант стрижки використовується в основному для кучерявого волосся, рідше для прямого. "Шапочка" найбільше підходить для зовсім юних хлопчиків.



4. Зачіска з візерунками. Все більше батьків обирають саме такий вид зачіски, аби привернути увагу до стильності дитини. Найчастіше це лінії, які підкреслюють форму голови, а для більших екстремалів - цілі візерунки.



5. Зачіска "casual" - характеризується природністю вигляду волосся. Така зачіска дещо нагадує "шапочку", але тут підрівнюється лише низ волосся, що створює ефект легкості та підкреслює дитячу безпосередність.



Статті до теми:

Перелік спортивних центрів Рівного для дітей

Творчий розвиток для дітей: художні студії у Рівному

Основні правила статевого виховання дітей [+ПОРАДИ]





На правах реклами