Ми у Facebook
22.10.2015, 13:45

Два рівненських ОСББ вже скористалися тепловими кредитами

Жителі Рівненщини продовжують оформляти «теплові» кредити.
Наразі банківськими установами видано позик на 30 мільйонів гривень. Зокрема, більш як чотири з половиною мільйони позичальники витратили на придбання майже 270 «негазових» котлів. А близько 25 мільйонів пішло на закупівлю енергоефективного обладнання, яке придбали майже півтори тисячі позичальників.

Рівненщина отримала ще один транш компенсацій за перехід на негазові котли

Також до банків звернулися за позиками два ОСББ. Їм видали кредит на сто тисяч гривень. Сорок відсотків частини суми цієї позики компенсує держава.

Кредитування діє у рамках Державної програми стимулювання населення до впровадження енергоефективних заходів шляхом відшкодування частини суми кредиту, залученого на придбання енергоефективного обладнання та матеріалів. Аби нею скористатися потрібно звернутися до місцевого відділення «Ощадбанку», «Укргазбанку» та «Укрексімбанку».

«Обласна влада підтримала таку державну ініціативу з енергозбереження. Тож цього року вперше із обласного бюджету виділили один мільйон гривень на співфінансування державних програм», - зазначив в.о. голови Рівненської ОДА Юрій Приварський.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ