Ми у Facebook
07.02.2016, 19:40

Що обіцяє 2016 рік Червоної Вогняної Мавпи

8 лютого 2016 року, згідно з місячним китайським гороскопом, на зміну примхливій, норовливій і все ж досить милій покровительці 2015 року Зеленій Дерев'яній Козі приходить артистична й епатажна Червона Вогняна Мавпа. І пануватиме вона аж до 27 січня 2017-го.
Ще більш загадкова, норовлива і непередбачувана, ніж Коза, Мавпа буває і доброю та веселою, і агресивною та злою. З нею буде ой як важко, бо здогадатися, про що це створіння думає, майже неможливо! Її дії частенько непередбачувані й можуть змінюватися залежно від настрою та інтуїції.

Ексцентрична й запальна володарка наступного року може запросто викинути такі фортелі й наламати стільки дров, що все це доведеться довго й нудно розсьорбувати та розгрібати... А це багатьом з нас дуже не сподобається і спочатку вельми дратуватиме... Тож після досить спокійного року Кози треба буде деякий час перебудовуватися, щоб пристосоватись до непередбачуваного характеру Вогняної Мавпи, її вибриків та кривлянь.

Китайський гороскоп: 12 тварин – покровителів свого року

Будувати серйозні плани й чекати глобальних змін у наступному році немає сенсу, кажуть китайські астрологи. Все одно Мавпа все викрутить на свій манер і переверне догори дригом. Тож нам залишиться терпіти фокуси норовливої господині року й ставитися до цього спокійно, ніби так задумано )). Адже Мавпуся теж старається і прагне любові, миру і достатку!

Щоб досягти великого успіху й наблизити свою мрію, доведеться добре покрутитися. Й не надто зациклюватися на тимчасових проблемах та негараздах. У новому 2016 китайський гороскоп радить насолоджуватися кожним днем, наповнювати його яскравими враженнями, незвичайними пригодами, жити легко й поводитись оригінально!

Вчіться у Мавпи бути спритними, гнучкими, толерантними, а ще - розслаблятися, відволікатися від сірих буднів, розважатися, відпочивати, жити з вигадкою і зі смаком!

Символ 2016 року любить цікаві подорожі, гори, екзотичні пригоди, красиву природу й нові враження.

А ще, за східним гороскопом, господиня 2016 року любить тісне родинне коло, тепло домашнього вогнища. Мавпа – прекрасна мама і вірна дружина, яка захищає свій дім і своє кохання. Вона шукає собі надійного, вірного, сильного супутника життя, щоб бути за ним, як за кам'яною стіною, і надто перейматися всякими там проблемами. І вже якщо вона поставить собі таку мету - швидко доб'ється свого.

2016 рік Мавпи просто ідеальний для створення щасливої сім'ї, де пануватимуть любов і розуміння. Але Мавпа покохає тільки справжнього "самця" - надійного, турботливого і успішного мужчину.


Що не рекомендується у рік Червоної Вогняної Мавпи?
- намагатися отримати все й одразу,
- самостійно досягти кар'єрних та фінансових вершин,
- ставити перед собою надто важкі завдання й не доводити справу до кінця,
- ускладнювати собі життя інтригами та небезпечними авантюрами,
- гніватися й проявляти агресію,
- ризикувати своїм здоров'ям.

Роки Мавпи: 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016.

Роки Червоної Вогняної Мавпи: 1896, 1956, 2016.

Відомі люди, які народились у рік Мавпи: поет Джордж Байрон, ілюзіоністи Гаррі Гудіні та Девід Копперфільд, фокусник Амаяк Акопян, актори Том Хенкс та Елізабет Тейлор, письменник Чарльз Діккенс, музикант Мік Джаггер, художник Леонардо да Вінчі, президент Литви Даля Грибаускайте, полководець Олександр Македонський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Китайський гороскоп на 2015 рік Кози





На правах реклами