Ми у Facebook
23.10.2015, 15:00

На Мірющенка у Рівному з квартири силою виселяють мешканців

Вже півроку колектор змушує родину виселитись з приватного будинку на вулиці Мірющенка. Спершу погрожував, потім вибив вікна, зламав паркан. Після чого разом з «тітушками» приїхав відрізати комунікації.
У будинку проживає подружжя з сином. Останній кілька років тому взяв кредит у банку на 75 тисяч доларів під заставу у будинок. Спершу платив, а потім перестав.

Фінустанова продала помешкання за 20 тисяч доларів. І тепер у нього є новий власник.

Через соцмережі розшукують нападників на журналістів телеканалу «Рівне 1»

Рішенням суду ще нічого не вирішено, тому що все це знаходиться зараз ще в суді. Людина ніяка не має права по закону, поки немає документів на руках, а тільки прописку – вселятися у будинок.

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на журналістів телеканалу"Рівне 1"

Підтримати пенсіонерів, яких хочуть виселити, прийшли громадські активісти та представники кредитного майдану. Намагались перекрити дорогу аби припинити свавілля колектора.

Сутичка не припинялась. Люди викликали міліціонерів. Вони їхали близько години. У результаті «ті тушки» напали на журналістів.

За годину на місце все ж приїхали правоохоронці. Затримали всіх учасників події і повезли у міськвідділ для дачі пояснень. Знімальна група написала заяву за фактом нападу. Відкрито кримінальне провадження.

Рівненські журналісти пікетували обласну міліцію через побиття колеги

Також ведеться перевірка і щодо сутички, яка тривала на Мірющенка. До міліції надійшло шість повідомлень. Кажуть, був факт грабежу, захоплення чужого майна та застосування зброї. Кримінальні провадження ще не відкриті. Слідчі приймуть рішення після допиту всіх свідків. Ніхто з учасників сутички не затриманий, всіх відпустили.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ