Ми у Facebook
23.10.2015, 12:15

«Верес» у грі проти «Скали» втратив перемогу на останніх хвилинах [Фото+Відео]

Рівненський «Верес» у першому матчі другого кола був близький до перемоги над другою командою Чемпіонату. Проте стрийська «Скала» зуміла під завісу поєдинку уникнути поразки, звівши гру до нічиєї 1:1.
Стартові хвилини господарі почали з атак. У рівненчан у ці хвилини варто відмітити удари Костянтина Деревльова та Олександра Лакусти. Але й гості відповідали небезпечними контратаками - на 28-й хвилині міцність штанги воріт «Вереса» перевірив Андрій Кохман.

Відкрити рахунок «Вересу» вдалося по перерві. Результативним став удар на 57-й хвилині Бориса Орловського. Але «Скала» в кінці матчу пішла на фінальний штурм. І якщо на 86-й хвилині удар з близької відстані влучив у когось із захисників рівненчан, то на 89-й хвилині Дмитро Скакун зі штрафного зумів досягнути свого – 1:1.

«Думаю, сьогоднішня гра сподобалась глядачам, ми діяли агресивно, але не вистачило реалізації. На жаль, в кінці віддали ініціативу гостям і пропустили. Результат – 1:1 для нас незадовільний», - прокоментував перебіг поєдинку Олег Лутков, головний тренер НК «Верес», на післяматчевій прес-конференції.

Більш оптимістично оцінив отриманий результат президент «Вереса» Олексій Хахльов.

«Сьогодні на матчі Народного клубу «Верес» Рівне з Стрийською «Скалою» вперше на футболі відчув де в мене всередині серце. Гра закінчилася внічию - ми пропустили на 88 хвилині. Але! Це була найкраща гра нашої улюбленої команди! На полі була чоловіча рубка за честь і славу. І ми в ній були сильнішими. Проте Великий Режисер пише сценарій нашого виходу в Першу лігу з дуууже закрученим сюжетом. Нам залишається вірити! Бо «Верес» Рівне - це гордість! А футбол - це любов! Будемо «лупати цю скалу»!!!» - написав на своїй сторінці у Facebook очільник рівненського клубу.

Протокольні дані.
НК «Верес» (Рівне) – ФК «Скала» (Стрий) – 1:1 (0:0).
Рівне, 22 жовтня 2015 р., стадіон «Авангард», 2300 глядачів.
Арбітр: Сергій Скрипак (Київська обл.), асистенти – Тарас Чопілко (Київська обл.), Михайло Юхименко (Луцьк), четвертий арбітр – Роман Новосад (Дубно), спостерігач арбітражу – Юрій Буренко (Київ).
НК «Верес»: Рябой, Гальчук, Жовтюк, Білоус, Носарєв, Орловський, Поручинський (Денега, 74), Шутов, Деревльов (Бурдіян, 72), Дністрян (Скоцький, 50), Лакуста – Нагірний, Дугієнко, Овчар, Цурупін. Головний тренер – Олег Лутков.
ФК «Скала»: Герик, Стасюк, Подолян, Максимович, Бондаренко, Клименко, Рябушко (Лівінський, 44), Скакун, Кміть (Квик, 55), Кохман (Мись, 69), Яришківський – Завгородній, Лазаренко, Маляренко, Іванченко. Головний тренер – Василь Малик.
Голи: Борис Орловський (57) – Дмитро Скакун (89)
Попередження: Носарєв (16), Білоус (31), Дністрян (42), Поручинський (58), Жовтюк (74) – Стасюк (25), Максимович (58), Яришнівський (87), Скакун (89).


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» реабілітувався в Херсоні

«Верес» закінчив перше коло на третьому місці

Поточна турнірна таблиця Чемпіонату України в другій лізі.

Календар матчів Чемпіонату України в другій лізі.










Більше фото.








На правах реклами