Ми у Facebook
24.10.2015, 10:30

Готуємо смачну картоплю в мультиварці: найпростіші рецепти

Мультиварка - нова помічниця сучасних господинь, яка дозволяє зекономити дорогоцінний час та потішити рідних смачнющими стравами.
Більшість сучасних мультиварок мають різноманітні режими, які дозволяють готувати не лише супи, а й тушити овочі, картоплю, плов, голубці, випікати бісквіти та робити йогурти. Такі страви не менш смачні, ніж приготовлені в духовці чи на плиті, а користь їх очевидна.

Ми ж пропонуємо скористатися найпростішими рецептами смачної картопельки у мультиварці, яка згодиться як для сімейних частувань, так і для гостей.

Для приготування такої картоплі вам необхідно порізати її на великі шматки, посолити, викласти в чашу та додати шматочок вершкового масла. Води не потрібно. Готуйте в режимі "Випічка" 40 хв.

Цю ж рецептуру можна трохи змінити і приготувати фаршировану картоплю в мультиварці. Для цього у кожній картоплині вирізайте отвори і начиняйте її будь-яким фаршем. Укладайте картоплю в чашу і скидайте туди шматки вирізаної картоплі - "спіральки", посоліть, поперчіть, додайте трохи масла та води і встановіть час приготування 50 хв в режимі "Випічка".

До такої картоплі можете окремо приготувати і крильця. Їх треба просто приправити, додати масла і готувати у цьому ж режимі 40 хв.

Смачного!

Статті до теми:

Топ-5 рецептів домашнього хліба в мультиварці

Готуємо картоплю по-французьки: відеорецепт

Як приготувати йогурт в домашніх умовах: рецепт від читачки

Прості рецепти грибних страв на кожен день [+Фото]

П'ять рецептів смачних страв з баклажанів [+Фото]





На правах реклами