Ми у Facebook
24.10.2015, 11:00

Автохам перешкоджав виїзду рівненських пожежників

Через невдало припаркований автомобіль, пожежники не могли виїхати за місцем виклику.
23 жовтня, об 11:40 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі житлового будинку на вулиці Мірющенка у Рівному.

Туди за 30 секунд після виклику вже було готове виїхати чергове відділення бійців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини обласного центру. Відчинивши виїзні ворота пожежної частини, рятувальники виявили, що на шляху пожежного автомобіля знаходиться червоний легковик «Volkswagen Caddy». Здолбунівчанин, який приїхав до Рівного на базар, не знайшов кращого місця і припаркувався просто перед воротами пожежників. Про це пише “Рівне вечірнє” з посиланням на рятувальників.

Автохам у Рівному ледь не збив маму з двома малюками

Для того, щоб виїхати через сусідні ворота, вогнеборцям довелося маневрувати та декілька разів розвернутися в гаражі. Виїзд пожежного автомобіля затримався на 5 хвилин.

На щастя, даний виклик виявився неправдивим — через сімейний конфлікт на побутовому ґрунті жінка зателефонувала на «101» і повідомила про пожежу в її квартирі. Переконавшись, що ніякої загрози мешканцям будинку немає, рятувальники повернулися в розташування частини.

Тим часом, на місце інциденту курівництво ДПРЧ-1 викликало співробітників ДАІ. Правоохоронці з’ясували, що автомобіль «Volkswagen Caddy» належить мешканцю Здолбунова. Чоловік приїхав в Рівне на продуктовий ринок і не знайшов кращого місця для парковки, як перед воротами пожежної частини. За порушення правил зупинки «вартові доріг» склали на водія адміністративний протокол.

За матеріалами Рівне Вечірнє.





На правах реклами