Ми у Facebook
27.10.2015, 18:15

Скоро в Україні з'явиться новий смартфон «Meizu Pro 5» [ОГЛЯД]

Офіційна прем’єра передової моделі «Meizu Pro 5» відбулася в Китаї ще у вересні.
Старт продажу нового смартфону в Україні запланували на середину жовтня, однак через повінь в Китаї, його перенесли. Тепер багатообіцяючу новинку слід чекати не раніше листопаду.

Після того, як новинка стане доступною для українського покупця, тут можна буде дізнатися ціну на Meizu Pro 5 32Gb та вибрати найбільш вигідну пропозицію.

Як перетворити смартфон на міні-проектор

Розробники обіцяють, що їхній новий девайс задовольнить потреби навіть найвибагливіших користувачів.

На перший погляд трохи збільшений ґаджет практично не відрізняється від «Meizu MX5». Однак, якщо ознайомитися з характеристиками новинки, то різниця – очевидна.

Новий смартфон Lenovo

ПОТУЖНИЙ ПРОЦЕСОР

Серце новинки «Meizu» – 8-ядерний 64-бітний процесор «Samsung Exynos 7420». Наразі це – найпотужніше обладнання в Android-смартфонах. Вісім ядер з високою тактовою частотою розділені на два кластера по чотири ядра. Один з кластерів використовується для роботи зі стандартними завданнями і споживає мінімум енергії, інший – працює під час високих навантажень. Однак, у разі потреби усі ядра можуть бути задіяні одночасно.

21-МЕГАПІКСЕЛЬНИЙ МОДУЛЬ «SONY»

Гордість смартфону – новий модуль фотокамери «Sony IMX230» на 21 мегапіксель. Завдяки його миттєвому лазерному фокусу можна робити дуже якісні знімки не тільки вдень, а і вночі. Серед переваг камери «Pro 5» – точний баланс білого, мінімальна кількість шумів незалежно від рівня освітлення, широкий кут огляду та динамічний діапазон, можливість запису 4К-відео. Смартфон обладнаний спеціальними технологіями, які покращують зйомку портретів. Задля безпеки камеру захистили сапфіровим склом.

ЗВУК

Працівники компанії «Мейзу» запевняють, що смартфон розробляли для меломанів. Так, «Meizu Pro 5» оснащений підсилювачем звуку «TI OPA1612» та музичним чіпом «ESS ES9018K2M». Ці аудіокомпоненти забезпечують високоякісне звучання на рівні зі спеціалізованими Hi-Fi плеєрами. Зовнішній динамік забезпечує гучний та об’ємний звук.

Смартфон для супергероїв [Фото+Відео]

ДИСПЛЕЙ

У якості бонуса смартфон отримав дисплей діагоналлю 5.7 дюймів. Матриця виготовлена за технологією «Super AMOLED». Відтак, чіткість, яскравість та насиченість кольорів екрана – на висоті.

Ще одна родзинка «Meizu Pro 5» – вигнуте скло. Завдяки 2.5D-склу кути смартфона гладкі, а сенсорне управління – зручне. Окрім того, воно захищає «Meizu Pro 5» від механічних пошкоджень. Під дисплеєм розміщена овальна механічна кнопка з вбудованим сканером відбитків пальців «mTouch 2.1».

АВТОНОМНІСТЬ

Ємність акумулятора смартфону – 3050 мАг. Він використовує технологію швидкої зарядки «mCharge», яка дозволяє зарядити прилад до 65% всього за півгодини. Для того, щоб цей процес не пошкодив батарею, в апараті встановили окремий чіп для точного моніторингу напруги. При використанні смартфона на повну силу, батареї вистачає на 24 години, а у більш економному режимі цей час подовжується до 2-4 днів.

Не дивлячись на те, що новий смартфон «Meizu Pro 5» має багато цікавих характеристик та стильний дизайн, заявлена ціна на нього досить невисока – від 440 до 485 доларів. Тож можна сміливо стверджувати, що цей ґаджет вартий Вашої уваги.

За матеріалами ar.volyn.ua





На правах реклами