Ми у Facebook
28.10.2015, 12:30

На хабарі затримали майора однієї з в'язниць Рівненщини

Затриманий отримував 400 доларів від засудженого.
У результаті спільних скоординованих дій прокуратури Рівненської області з працівниками внутрішньої безпеки Державної пенітенціарної служби України із залученням співробітників УМВС України в області сьогодні, 28 жовтня, викрито начальника відділу однієї із пенітенціарних установ області, який одержав неправомірну вигоду.

Рівне: прокурор Таргоній, якого спіймали на хабарі, може вийти під заставу [+Відео]

- Майора внутрішньої служби затримано на «гарячому» під час одержання від засудженого у своєму робочому кабінеті 400 доларів США за сприяння у вирішенні питання щодо умовно-дострокового звільнення, - повідомив заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик. – Це остання частина суми, яку службовець одержав від вказаного громадянина. Попередньо цьому ж начальнику відділу вже двічі під контролем за вчиненням злочину передано грошові кошти у сумі 6 тис грн та 2 тис грн. Ще 1 тис. грн. одержав його підлеглий.
На цей час слідчими прокуратури Рівненської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

ВІДЕО: працівницю Рівненського медколеджу затримали з хабарем

Затриманому загрожує покарання у виді штрафу від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від 3 до 6 місяців, або позбавленням волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі спеціальною конфіскацією.


Прес-служба прокуратури Рівненської області





На правах реклами