Ми у Facebook
28.10.2015, 16:30

У Рівному розповіли, як перевірятимуть кандидатів у поліцейські

Упродовж трьох тижнів із 6 до 27 жовтня у Рівному тривав набір претендентів до нової патрульної поліції. Тих, хто пройде перевірку за результатами достовірності анкетних даних, наступного тижня чекає тестування.
Про це повідомили з СЗГ УМВСУ у Рівненській області.

За підсумками набору у Рівному зареєстровано 5076 заявок: у пункті прийому особисто анкети подали 2093 особи, онлайн — 2983, із яких: 2365 — рівняни, 2068 — мешканці Рівненщини, 643 — з інших областей.


У Рівному патрульну поліцію представили без міністра МВС


Після проведення перевірки достовірності поданих анкетних даних серед претендентів МВС України формуватиме списки груп для перевірки загального рівня знань. Усім учасникам тестування за день-два на електронну пошту та у телефонному режимі повідомлятимуть про дату, час і місце проведення (вестиметься запис усіх розмов). За його результатами здійснюватиметься подальший відбір кандидатів, яких направлятимуть для проходження медкомісії. У разі придатності до служби у лавах патрульної поліції,

Чи потрібна Рівному нова поліція [ОПИТУВАННЯ]

У майбутніх поліцейських перевірятимуть рівень фізичної підготовки. Ті, хто успішно пройде цей етап, допускатимуться до психодіагностичного тесту. Останній етап відбору — співбесіда.





На правах реклами