Ми у Facebook
28.10.2015, 15:53

Рівнянка про те, як з "дорогими-дешевими" яйцями потрапити в Євросоюз [+Фото]

На ринках замість дорожчих "підсовують" дешевші курячі яйця. З такою ситуацією на ринку Рівного зіткнулася читачка OGO.ua Світлана, яка написала на info@ogo.ua історію про те, як її обманули на продуктовому ринку.
Жінка розповіла про те, що у лоток з дорогими яйцями продавці "підсовують", як мінімум, одне дешеве, а то і два-три:

- На центральному продуктовому ринку Рівного (в кіоску біля входу в книжковий ряд на вулиці Пересопниця) я купила звичайні курячі яйця. Продавчиня запропонувала два види яєць - по 19 гривень за десяток менші та по 21 гривні - більші. Я вирішила придбати ті, що дорожчі, - пише Світлана. - Продавчиня, відвернувшись від прилавка, поклала в пакет 8 штук з тих, що по 21 гривні, і "підсунула" два яйця, які по 19 за десяток. Здавалося б, це проста дрібниця. Жіночка обманула мене на 40 копійок. Мене на 40, а ще скільки таких як я?!

Крім того, читачка Світлана каже про те, що вона на ринку яйця не перевіряла, а вже вдома, помітивши обман, не хотіла йти і сваритися на ринок назад. Жінка дивується: "Уявляю, якби так додумалися вчинити в Польщі чи Швеції. За такі дії "вкатали" б штраф і позбавили ліцензії на торгівлю".

Висновок і водночас порада від Світлани: не купуйте "кота в мішку" - перевіряйте яйця(печиво,яблука ітд.), як кажуть, не відходячи від каси. Адже від нас самих залежить, коли і як ми з тими яйцями дійдемо до Євросоюзу.







Якщо і ви стикалися з подібними ситуаціями, пишіть свої історії на info@ogo.ua.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ