Ми у Facebook
28.10.2015, 18:30

На Рівненщині стартував Всеукраїнський учнівський турнір юних економістів

Дванадцять команд старшокласників з Волині, Житомирщини, Прикарпаття, Львівщини, Сумщини, Харківщини та Рівного змагатимуться у знанні економіки у Рівненському обласному ліцеї. Усі вони учасники заключного етапу ХІ Всеукраїнського учнівського турніру юних економістів, який на Рівненщині відбувається вже втретє.
На церемонії відкриття юних економістів привітав заступник голови облдержадміністрації Олександр Савчук: «Такі турніри є скарбницею молодих талантів. В інтелектуальних змаганнях визначатимуться найсильніші та найталановитіші. І саме ви є молодою елітою країни і від вас залежатиме майбутнє держави, потужної і стабільної».

У Рівному творці фільму презентують "Гетьмана"

Начальник управління освіти та науки ОДА Григорій Таргонський – голова оргкомітету, побажав справедливої боротьби учасникам змагань та об’єктивності в оцінюванні суддям.

Протягом чотирьох днів на базі ліцею пройде 4 чвертьфінальних та 2 півфінальних гри. А фінал турніру відбудеться у суботу, 31 жовтня. Школярів оцінюватиме журі у складі викладачів, вчителів та студентів з усієї України.





На правах реклами