Ми у Facebook
28.10.2015, 20:00

Кого і що шукають на сайті знайомств рівненські чоловіки?

Якщо у соцмережах та при написанні блогів переважна більшість чоловіків не приховує своїх реальних імен, віку чи посад, то на сайті знайомств вони майстерно «перевтілюються»: обирають собі псевдоніми, применшують вік і полюблять виставляти мужні аватарки.
Хто «зависає» на сайтах знайомств?

Найактивніші користувачі сайту знайомств – це чоловіки віком від 20 до 45 років. Зазвичай, це офісні працівники або безробітні. Щодо сімейного стану, то третина співрозмовників - одружені, а на сайті знайомств шукають коханку. До слова, на сайті можна зустріти і доволі відомих людей із політичних кіл і чиновників, які «зависли» на сайті у робочий час.

Засновник рівненського клубу вуличного самозахисту: "Робиш - не бійся, а боїшся - не роби"



Що пропонують?


90 % співрозмовників відразу пропонують зустрітися і обмінятись номерами телефонів. Традиційний привід для зустрічі – кава. Є такі, які просять надіслати 2-3 фотографії, щоб переконатися, що на фото, справді «жінка його мрії». Також є й ті, хто зразу починає з пропозицій сексуального характеру.



Що пишуть

«Я одружений, шукаю коханку, - пише 29-річний Максим. - Хочу, щоб вона була старша від мене не менш, ніж на десять років. Із такими цікавіше: вони не «пресують» і мають непоганий досвід сексуальних стосунків. У них є чому повчитися».


20 безглуздих і дивних законів про секс


«В первый раз я запел про любовь, в первый раз отрекаюсь скандалить», - пише 32-річний Андрій і «щиро» зізнається, що саме моє фото надихає його на написання таких віршів. Причому скромно промовчує, що ці вірші належать перу Сергія Єсєніна. Зате у нього красиве фото з оголеним підкачаним торсом. Щоправда, торс теж сплагіачений у американського актора.



«Я другий (!!!) рік шукаю тут дружину, - ділиться сокровенним 44-річний Тимур, - але ж усіх жінок цікавлять лише гроші і секс. Духовний саморозвиток для них – річ другорядна. Можна ж бути щасливим, відсторонившись від мирської суєти у маленькому сільському будиночку».

Топ-7 маловідомих ліків від похмілля

«Я військовослужбовець, служу на полігоні біля Рівного, хочу близького спілкування із жінкою, бо завтра поїду на війну і можу не повернутись, - пише 27-річний Іван, який «затримався» на рівненському полігоні уже майже рік.



Враження від однієї реальної зустрічі

44-річний Микола, військовий пенсіонер.
Військова виправка, галантність, букет ромашок – все у цьому чоловікові викликало симпатію до одного моменту. Виявилося, що нам в одному напрямку їхати додому. На вулиці – холодно, волого, а потрібної маршрутки нема і нема. І нарешті, на горизонті вона з’являється, така довгоочікувана, немов рятувальна служба. І тут Микола відчиняє двері і говорить вбивчу фразу: «З посвідченням можна?» І водій йому відповідає пострілом вприціл: «Занято!» Після трьох таких вбивчих фраз з інтервалом у 15 хвилин, я незлим тихим словом пригадала історії Миколи про відвідини ним Північного полюсу і моржування. Усвідомлюючи, що спасіння потопаючих – справа рук самих потопаючих, пропоную йому піти пішки, у глибині душі сподіваючись, що п’ятикілометрова відстань таки налякає його. Та не тут було. Він погодився!!!! Не будемо вдаватися в подробиці, як мені вдалося вирватись, але після двокілометрової подорожі я сиділа в маршрутці і на кожній зупинці здригалась від фрази: «З посвідченням можна?»

"Рибні місця Рівненщини" — сайт для любителів активного відпочинку

Усміхніться

- На що ти дивишся при першій зустрічі із дівчиною?

- Перші півгодини – на годинник. 

- А коли вона приходить? 

- Ти знаєш, інколи таке приходить, що очей від годинника не відірвати

Як українські дизайнери-чоловіки підкорюють модні покази





На правах реклами