Ми у Facebook
30.10.2015, 18:20

Перелік рівненських закладів для гри в боулінг

Рівненські заклади охоче запрошують усіх гарно провести час за улюбленою грою.
Боулінг - ще одна один варіант для чудового насиченого дозвілля для всієї сім'ї. З кожним роком ця гра набуває все більшої популярності серед переліку розваг рівненських сімей. Саме тому заклади Рівного створюють усі необхідні умови для чудового відпочинку під час гри в боулінг.

Так, поблизу Рівного знаходиться готель "Хутір", який має в своєму асортименті обладнання для боулінгу європейського рівня, а також 10 якісних доріжок. У закладі постійно організовують турніри, змагання та ігри аматорів з боулінгу, що свідчить про його високий рейтинг. Також у "Хуторі" діють спеціальні акції та пропозиції для любителів боулінгу.

Адреса: Рівненська область, с. Велика Омеляна, вул. Дубнівська, 11б/1.



Хороший варіант для сімейного відпочинку - боулінг-клуб "Тріумф". Тут ви зможете гарно відпочити, весело провести час з друзями та рідними та досхочу награтися в боулінг. Заклад працює щоденно.

Адреса: м. Рівне, просп. Миру, 10.



Боулінг-клуб "Турбіна" - один із кращих рівненських закладів для відпочинку. Тут на вас чекає професійний персонал, 12 доріжок, а також можливість відвідати бар, ресторан та магазини.

Адреса: м. Рівне, вул. Макарова, 23 (ТРЦ "Екватор").



Веселого дозвілля!

Статті до теми:

Список закладів Рівного з безкоштовним Wi-Fi

Де у Рівному можна покататися на конях

Перелік спортивних центрів Рівного для дітей

Розвиваємося з дітками: рівненські центри розвитку для всієї сім'ї

Де провести дозвілля з дітьми: розважальні центри Рівного





На правах реклами