Ми у Facebook
30.10.2015, 13:25

Пожежа біля Сватового: двоє загиблих і вісім травмованих

В результаті вибухів боєприпасів на складі біля Сватового Луганської області постраждало вісім осіб, загинули двоє. Про це в п'ятницю, 30 жовтня, заявив спікер Антитерористичної операції в області Руслан Ткачук.
«Є жертви. Загинули дві людини. Поранені четверо військовослужбовців та четверо жителів м. Сватове. Їм оперативно надана медична допомога», – повідомив пан Ткачук.


ВІДЕО: у Рівному п'яний мобілізований хотів підірвати залізничний вокзал

Також він зазначив, що, за попередньою інформацією, пошкоджено 9 п'ятиповерхівок, 6 чотириповерхівок і 20 триповерхових будинків. В результаті розльоту боєприпасів вночі спалахували локальні пожежі. Силами бригад ДержНС та військових підрозділів їх вдалося локалізувати та погасити.

На Рівненщині згорів чоловік

Варто зазначити, що на даний момент спецпідрозділи Збройних сил України у взаємодії зі співробітниками Державної служби з надзвичайних ситуацій продовжують гасити пожежу на арсеналі Міністерства оборони поблизу Сватового.

На Рівненщині дівчина зістрибнула з мосту через кохання


Нагадаємо, що пожежа почалася вчора близько 19:30 на складах з озброєнням. На цих складах зберігається майже 3,5 тисячі тонн боєприпасів. За попередньою інформацією, пожежа почалася в результаті пострілу з ракетниці.

За інформацією http://nbnews.com.ua





На правах реклами