Ми у Facebook
30.10.2015, 18:00

Син Романа Греська стане начальником виконавчої служби Рівненського району

Начальниця обласного управління юстиції у Рівненській області Іванна Смачило сьогодні під час прес-конференції повідомила, що незабаром буде призначено начальника відділу виконавчої служби у Рівненському районі.
Посада була вакантною кілька місяців, конкурсу на неї не оголошували, - повідомляє "Рівне Вечірнє".

Від сьогодні на посаді два тижні стажуватиметься Олег Гресько, 28-річний син начальника міського управління Держземагентства Рівного Романа Греська. Олег Гресько досі працював помічником судді Рівненського окружного адміністративного суду та, за словами пані Смачило, пройшов співбесіду на іншу посаду на рівні Мін’юсту. Саме тому на нього і звернули увагу, шукаючи претендента на посаду начальника районної виконавчої служби, кажуть в управлінні юстиції.

У Рівному новий начальник Головного територіального управління юстиції

До слова, заступник міністра юстиції Гія Гецадзе, перебуваючи сьогодні у Рівному, заявив, що він прихильник того, щоб на посади призначали після оголошення конкурсу. Проте оскільки посад дуже багато в органах юстиції, то цілком законно, зазначив пан Гецадзе, що на заміщення деяких з них конкурс не оголошують.

Гія Гецадзе також прокоментував звільнення начальниці обласної виконавчої служби Ірини Кайданович. За його словами, міністр юстиції вирішив, що на таку посаду має бути проведений відкритий конкурсний відбір кандидатів, який оголосять найближчим часом і в якому візьмуть участь всі охочі. Пані Кайданович, до слова, призначили на посаду цієї весни, а звільнили — місяць тому.

Додамо також, що пан Гецадзе у Рівне приїхав, власне, на конкурсний відбір кандидатів на деякі вакантні посади. Заступник міністра наголосив, що у Києві сподіваються, що в систему юстиції прийдуть молоді фахівці. Окрім того, додав, що Мін’юст буде добиватися, аби з Нового року працівникам юстиції збільшили зарплату і підіймали її щороку. За словами Гії Гецадзе, органи юстиції зазначили скорочення на 20%, за рахунок вивільнених коштів спробують підняти зарплату працівникам, які залишилися. Інакше, додав посадовець, люди, яких вони сьогодні візьмуть на роботу, через шість-сім місяців звільняться через низьку зарплату.





На правах реклами