Ми у Facebook
01.11.2015, 13:00

ТОП-5 маловідомих туристичних місць Полісся

Незаймана природа Полісся, що розпростерлася на території п`яти українських областей, – це справжній рай для любителів блукати непрохідними хащами у пошуках пригод.
У цій підбірці ми опублікували маловідомі туристичні об`єкти, які неодмінно вас вразять.

ДИВИТИСЯ БІЛЬШЕ МІСЦЬ


Надслучанська «Швейцарія»



Хоча на території України існує кілька «Швейцарій», так само як і «Парижів», але це аж ніяк не позбавляє Надслучанський ландшафтний парк його привабливості. Тим паче, кажуть, таку назву цій території дали самі швейцарці. Мовляв, коли тутешній князь, що мав дружину-швейцарку, запросив сюди її батьків, то вони страшенно здивувалася від того, як схожа ця місцевість на їхні рідні краї.

Важко сказати, у чому полягає їхня подібність, але в красі та розмаїтості флори цей парк аж ніяк Швейцарії не поступається. Тож найбільше туристів сюди приїздять, аби відпочити на лоні природи біля річки Случ, відвідати екскурсії та зробити чудові світлини.

Окрім цього ми радимо неодмінно завітати до заказника «Соколині гори», що знаходиться на території парку – тут найбільш живописні пейзажі. Про назву місцевості існує легенда: ніби одному з тутешніх князевичів забороняли зустрічатися з сільською дівчиною, і вони на час побачень перетворювалися на соколів.

Любителям активного відпочинку ми пропонуємо спробувати себе у мандрівці Случем на байдарках, або піднятисявидряпатися на вершину однієї із численних скель.



Біле озеро, Рівненська область

ЧИТАТИ ТАКОЖ






На правах реклами