Ми у Facebook
01.11.2015, 15:01

Гороскоп на тиждень 2 - 8 листопада

Астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку на тиждень.
ОВЕН (21.03-20.04). Імовірний ріст у професійній сфері, не виключені нові обов’язки. Про поняття "вільний час" доведеться забути. Однак не давайте волі негативним емоціям, вони можуть погіршити ситуацію. Якщо треба прийняти важливе рішення – відкладіть його.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). З'явиться шанс максимально повно використати свої можливості для завершення багатьох важливих і відповідальних справ. Вдасться з'єднати теорію з практикою, а мрії втілити в реальність. Але потрібно зосередитися на головному для вас.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Ви можете поринути з головою в бурхливий потік ділових і особистих проблем. Переборіть сумніви та непевність у власних силах. Постарайтеся не метушитися та не панікувати, будьте спокійні та практичні. Вихідні проведіть з родиною.

РАК (22.06-23.07). Поки що зарано братися за важливі справи, якщо є така можливість - скоротіть обсяг роботи. Імовірні перепади настрою, що позначиться на результатах. Однак з усіма проблемами ви швидко й успішно впораєтеся з допомогою рідних та близьких.

ЛЕВ (24.07-23.08). Можливі значні зміни в діловій та професійній сфері, не відмовляйтеся від нової посади. У складних та конфліктних ситуаціях прислухайтеся до мудрих порад людей старшого покоління. Діти порадують своїми успіхами в навчанні та конкурсах.

ДІВА (24.08-23.09). Перш ніж щось казати та робити, необхідно багато чого обміркувати. Небажані порожні суперечки, особливо з начальством. Постарайтеся прислухатися до голосу інтуїції, це стосується у першу чергу особистого життя.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Не варто йти проти загальної думки, тому що довести більшості, що правда тільки на вашому боці, буде дуже складно. На роботі краще зосередитися на своїх прямих обов'язках. Похід у гості або на вечірку у неділю може втомити.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Саме час реалізовувати свої таємні мрії, бо ці дні відкривають перед вами блискучі перспективи. Наберіться терпіння, не метушіться - і у вас все налагодиться, причому саме в тій сфері, в якій ви й хотіли.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). У будні зосередьтеся на роботі та важливих термінових справах, мусите довести їх до кінця. Зміцняться нові ділові зв'язки, а завзятість і професіоналізм приведуть вас до успіху. Прибирання, розваги та походи в гості відкладіть на вихідні.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Готуйтеся до сплесків емоцій і справжньої боротьби пристрастей. Саме час відволіктися й пошукати нових вражень. Але будьте обережні. У вихідні небезпечно сваритися з близькими людьми, потім буде вкрай важко помиритися.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Це ваш тиждень. Але не забувайте про оточуючих - вони можуть терпіти ваш егоїзм, але до певної межі. Дайте близьким зрозуміти, що ваша родина дуже важлива для вас. У вихідні не виключені поїздки, які збагатять вас враженнями.

РИБИ (20.02-20.03). Вас супроводжуватиме успіх у будь-яких починаннях навіть без вашої участі. Не бійтесь послабити внутрішню напругу і відпустити ситуацію з-під особистого контролю. У вихідні уваги, тепла і турботи зажадають діти та батьки.


ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 26 жовтня - 1 листопада
Найкращі дні та несприятливі періоди у жовтні 2015
Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ