Ми у Facebook
03.11.2015, 07:45

Гороскоп на 3 листопада: робота над собою

Зовні спокійний день, але пристрасті готові вибухнути в будь-яку хвилину. Як уникнути зайвих проблем і залишитися на висоті – читайте далі.
Астрологічний прогноз: 3 листопада 2015, вівторок.

22 місячна доба. Місяць у знаку Лева (третя/четверта чверть, спадає). Сонце у знаку Скорпіона.

Чудово: займатися творчістю, самоосвітою, цікавими справами, улюбленим хобі; проводити дозвілля у спокійному комфортному місці; відвідувати виставки, презентації, інші світські заходи; просто відпочивати й накопичувати сили для майбутніх перемог.

Добре: навчатися та працювати за індивідуальним графіком; вирішувати організаційні та виробничі питання; аналізувати й планувати; приймати розумні рішення; розмовляти про високі матерії; знаходити розумний компроміс у спірних ситуаціях; займатися домом та дітьми; створювати навколо себе красу і комфорт.

Не рекомендується: поспішати й нервувати; робити те, що страшенно не подобається; спілкуватися з неприємними людьми; сваритися й загострювати конфлікти з начальством; починати нові довгострокові проекти; критикувати й обвинувачувати інших; намагатися скинути власні проблеми на чужі плечі; позичати гроші; розривати партнерські стосунки.

Обережно! Даремно не ризикуйте й не намагайтесь одним махом змінити світ і своє життя.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 2 - 8 листопада
Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку
Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар
Любовний гороскоп на 2015 рік





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ