Ми у Facebook
04.11.2015, 09:00

Адвокат рівнянина, який перебуває у російській тюрмі: “Яценюк повинен щось зробити, щоб визволити Карпюка”

Микола Карпюк

Про це адвокат мешканця Рівненщини Миколи Карпюка, який перебуває у російській тюрмі, Ілля Новіков заявив в інтерв'ю Аналітичній службі новин.
На думку Іллі Новікова, справа Карпюка вже почала розвалюватися, і вже зараз зрозуміло, що це «липа», бо він не був у Чечні. А саме у вбивстві російських солдатів у Чечні звинувачують Карпюка у Росії. Тому, вважає п. Новіков, потрібно з'ясувати, чи є алібі у рівнянина.

Досьє на рівнянина Миколу Карпюка, якого судять у Росії

“Карпюк був тоді вже дорослою людиною. У той період, коли це все відбувалося, був активним політиком на рівні Рівненської області. Тобто він там постійно давав якісь інтерв'ю, з кимось там зустрічався, були люди, які бачили його, і їх досить багато. Ми сподіваємося все це у них зібрати. Крім того, у цій справі ще згадується велика кількість людей, серед них - Арсеній Яценюк. А простежити, де був 20 років тому Яценюк, простіше, ніж простежити, де був Карпюк. Я теж дуже сподіваюся, що він піде нам назустріч. У перший раз, коли його запитали про цю історію, він, природно, віджартувався. Але ось зараз, коли вже відомо, що заради того, щоб отримати свідчення на Яценюка, катували Миколу, я дуже сподіваюся, що він як мінімум відчує, що повинен щось зробити. Хоча б не відбуватися жартами, а дати виразні пояснення, де він був. Справу Карпюка віддали суду присяжних, а з присяжними, на відміну від професійних суддів, є якась надія”, - заявив Новіков http://asn.in.ua .

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Рівненський в'язень російської тюрми Микола Карпюк показав сліди тортур консулу України


Рівнянина Миколу Карпюка, який перебуває в російській тюрмі, показало телебачення ворожої держави

Рівненський в'язень у РФ Микола Карпюк розповів, як хотів убити себе іржавим цвяхом

Адвокат рівненського в'язня у Росії Миколи Карпюка остерігається, що присяжні суду масово "похворіють"





На правах реклами