Ми у Facebook
03.11.2015, 16:00

ОДЕК виграв останній обласний трофей сезону – Суперкубок 2015 [+Фото]

У неділю, 1 листопада, на рівненському стадіоні «Авангард» відбувся поєдинок за Суперкубок області з футболу. Чемпіон Рівненщини – сарненський «Маяк» - поступився у цій грі володарю Кубка області – оржівському ОДЕКу.
Команда з Оржева першою зуміла вразити ворота суперника на 28-й хвилині. Проте на гол Андрія Наумця сарненчани відповіли м'ячем Артема Українця. Здавалося, що за рахунку 1:1 команди підуть на перерву, але на п'ятій компенсованій до першого тайму хвилині відзначився Вадим Панас.

По перерві команда Олега Шандрука майже відразу збільшила свою перевагу – гол провів Владислав Семенчук на 50-й хвилині. Сарненчани після цього приклали максимум зусиль, або відігратися, але не тільки самі не забили, але й пропустили четвертий гол під самісіньку завісу зустрічі. Його автором став Павло Таргоній.

Протокольні дані.

МАЯК: Тимошицький, Полончук, Василець, Улянчук, Оксенюк, Українець, Ситник (Воротеляк, 73), Степанюк (Степанчук, 53), Жданюк С. (Драганчук, 73), Хлібович (Сергійчук, 39), Жданюк О. (Борейчук, 68). Гол.тренер: Анатолій Лєснік.

ОДЕК: Кособуцький, Колаковський, Чикалюк-Козакевич, Шекель, Поліщук (Кадепський, 90+3), Груша (Апанчук, 85), Семенчук (Каращенко, 76), Наумець (Тивонюк, 90+2), Трофімчук, Панас (Кость, 90+3), Газицький (Таргоній, 64). Гол.тренер: Олег Шандрук
Голи: Українець (34) – Наумець (28), Панас (45+5), Семенчук (50), Таргоній (90+4)
Попередження: Ситник, Воротеляк, Сергійчук, Василець - Шекель, Колаковський, Поліщук, Наумець.


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщині завершився Чемпіонат області з футболу

ОДЕК завоював срібло Чемпіонату області з футболу

«Ця перемога – це жирна крапка в цьогорічному сезоні. В першій половині цьогорічного чемпіонату області нам не вистачило везіння, потім ми грали на багатьох змаганнях. Плюс, в нас були і кадрові зміни. В другій половині чемпіонату команда гру вирівняла і думаю ні в кого до нас претензій не має», - коротко прокоментував сам матч та сезон у цілому президент ФК ОДЕК Мирон Чернецький.

Фото – Віктор Самчук.














На правах реклами