Ми у Facebook
03.11.2015, 17:00

«Славія» втретє поспіль стала «ветеранським» чемпіоном Рівненщини [Фото+Відео]

У суботу, 31 жовтня, на стадіоні «Колос» у Млинові відбувся фінальний поєдинок Чемпіонату області з футболу серед ветеранів. У цій грі прогнозовану перемогу здобула рівненська «Славія», котра здолала радивилівський «Сокіл» із рахунком 4:1.
Для рівненчан Чемпіонаті області-2015 став третім подібним і втретє вони завоювали головні нагороди змагань, не тільки не програвши жодного з матчів, але й навіть не звівши жодного поєдинку до нічиєї.

Що до самої гри, то вже у першому таймі «Славія» досягла комфортного для себе рахунку. Спочатку Роман Волох заробив штрафний на фланзі, а потім після подачі Романа Максимюка сам і «замкнув» дальню стійку та відкрив рахунок. На 17 хвилині черговий штрафний від Романа Максимюка результативним ударом головою завершив Євген Скляр - 2:0.

За дві хвилини після цього граючий президент «Славії» Горислав Літвінчук ударом із-за меж штрафного майданчику зробив рахунок 3:0, а після нього відзначився Вадим Васильєв, який закотив м'яч у вже у порожні ворота.

Перед свистком арбітра на перерву «Сокіл» все ж провів свій гол – Сергій Чубай ефектним ударом змусив капітулювати Юрія Шамича.

Рахунок 4:1 зберігся на протязі всього другого тайму і, врешті-решт, став остаточним. Таким чином, «Славія» втретє здобула «золото» чемпіонату, «Сокіл» став срібним призером. Бронзовими медалістами чемпіонату стали «Маяк» із Сарн та «Ізотоп» із Кузнецовська, котрі поступилися відповідно радивилівцям та рівненчанам у матчах 1/2 фіналу.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщині завершився Чемпіонат області з футболу

ОДЕК завоював срібло Чемпіонату області з футболу




















На правах реклами