Ми у Facebook
07.11.2015, 12:00

Юна рівнянка Оля Боровець підкорює театральну сцену [+Відео]

Учасниці проекту "Маленькі таланти", сонячній Олі Боровець лише 10 років, а за її плечима вже багато досягнень. Захоплення маленької Олі – танці у стилі хіп-хоп, театр, гімнастика, вона обожнює малювати та робити щось своїми руками.
ДИВИТИСЯ ВІДЕО ІНТЕРВ'Ю

А головне – Оля Боровець надзвичайно сонячна та позитивна дівчинка, яка попри велику зайнятість у школі й різноманітних гуртках, титанічну роботу над собою, завжди знаходить час для відпочинку і спілкування з друзями.

Ще з раннього дитинства Оля почала займатися художньою гімнастикою і досягла великих успіхів у цьому виді спорту, але вона ніколи не думала зупинятися на досягнутому. Невдовзі юна рівнянка почала опановувати хіп-хоп у Dance Crew «Why Not» і виступати на різноманітних конкурсах та концертах.

Учасниця проекту «Маленькі таланти» закінчила модельне агентство «Панна» і брала участь у безлічі конкурсів, на кожному з яких отримала призові місця. Оля Боровець – двічі «Міс Випускниця», «Міні-міс Рівненщина» і «Міні-міс Україна».


ДИВИТИСЯ ВІДЕО ІНТЕРВ'Ю

Оля вже встигла знятися в десятках різноманітних фотосесій, потрапила на сторінки рекламних буклетів та обкладинку журналу. Проте вона не тільки чудова модель, а й дивовижна актриса та ведуча. Нещодавно Оля почала пробувати свої сили на телебаченні – стала ведучою на каналі «Тоніс» у програмі «Teen Club».


ДИВИТИСЯ ВІДЕО ІНТЕРВ'Ю

У своєму юному віці ця дівчинка вирізняється серед решти однолітків недитячою працьовитістю та терпінням. Вона ніколи не зупиняється на досягнутому і завжди у русі. З дому – до школи, зі школи – на репетиції, з репетицій – на додаткові заняття, а потім – знову репетиції!.. Незважаючи на такі шалені темпи, Олі завжди вдається знаходити час на відпочинок та спілкування з друзями. Їй дуже подобається її ритм життя, адже так неможливо знудитися і кожен її день несхожий на попередній.



Головним своїм досягненням маленька Оля вважає роботу в театрі. Талановита рівнянка пройшла великий кастинг на головну роль у виставі «Полліанна» за твором американської письменниці Елеонор Портер. Прем’єра вистави відкриває новий театральний сезон Рівненського академічного українського музично-драматичного театру. Головна героїня вистави дуже схожа на Олю – така ж веснянкувата, невгамовна, сонячна та позитивна дівчинка, що здатна надихати серця людей і робити їх добрішими.


ДИВИТИСЯ ВІДЕО ІНТЕРВ'Ю




Якщо ваша дитина вміє співати, танцювати, малювати, робить різноманітні вироби своїми руками... і ви мрієте, щоб це побачили не тільки ваші родичі та друзі, а уся Україна, тоді проект «Маленькі таланти» саме для вас!
Деталі за телефоном: 0638212031 (Валерія Цуканова, керівник проекту)



Читайте також:

Осінній випуск рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО!" вже у продажу

Стань зіркою рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО!"





На правах реклами