Ми у Facebook
04.11.2015, 14:15

"Незаконні забудовники впевнені, що депутати міськради їх покриватимуть" - мешканці Рівного

Рівняни, які протестують проти будівництва третьої черги житлового будинку на вулиці Дворецькій, 46/48, вже не знають, у які двері стукати, щоб це заборонене будівнцитво припинити.
Нещодавно мешканці вулиці Дворецької зафіксували відео, на якому видно, що, незважаючи на накладений мораторій міськрадою, будівництво третьої черги житлового будиннку на Дворецькій,46/48 не припиняється.

У Рівному протестують городяни, яким забудовник пошкодив каналізацію


- Після того, як ми 20 жовтня перекривали дорогу, щоб припинити це незаконне будівництво, будівельники на кілька днів роботи призупиняли, - розповіла ОГО мешканка будинку №48 на Дворецькій Інна Сурмач. - Втім, потім вони знову активізувалися, а після виборів працюють ще інтенсивніше. Думаю, вони впевнені, що депутати у новій міськраді Рівного їх покриватимуть. На цьому будівництві також помічений На завтра ми, мешканці сусідніх будинків з нелегальним будівництвом, домовилися про зустріч з Пугайком та представниками «Кетама». Може, вдасться домовитися по-хорошому, щоб наш дитячий майданчик у дворі не чіпали і оформити це юридично. Якщо не вдасться - будемо замовляти за власний кошт експертизу в ДП «Укрдержбудекспертиза» на предмет дотримання Державних будівельних норм.

ВІДЕО: Як у Рівному добивалися припинення забороненого будівництва

До речі, мешканці також звернулися до міськради Рівного з вимогою вплинути на нелегального забудовника, а також вказати у рішенні міськради про накладення мораторію, хто саме має контролювати виконання цього рішення. Втім, поки що відповіді не отримали.





На правах реклами