Ми у Facebook
04.11.2015, 13:45

Як приготувати смачний український борщ в мультиварці

Сучасні жінки усе встигають: і дітей виховувати, і на роботі працювати, і чоловікові догоджати, а тому на приготування страв часу залишається обмаль. Добре, що на допомогу господиням приходять сучасні мультиварки, борщ в яких не менш смачний, ніж в бабусиній печі.
У кожної господині напевно є власні секрети приготування українського борщу, але, оскільки у рівненських господинь все частіше з'являються мультиварки, пропонуємо скористатися рецептом приготування борщу за новою технологією.

Для приготування борщу вам знадобиться:
м'ясо - 500 гр.
картопля - 3 шт.
буряк - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
морква - 1 шт.
болгарський перець - 1 шт.
капуста - 200 гр.
часник - 1 зубок
томатна паста - 1 ст.л.
рослинна олія - 1 ст.л.
лавровий лист - 2 шт.
3 горошини духмяного перцю
вода - 2 л.
приправи за смаком.

Приготування:
Для борщу в мультиварці необхідно заздалегідь підготувати усі необхідні інгредієнти. М'ясо помийте і дрібно поріжте, буряк та болгарський перець подрібніть соломкою. Моркву потріть на крупній тертці, цибулю наріжте дрібними кубиками. Картоплю також треба порізати невеликими скибочками, капусту нашаткуйте. Часник пропустіть через часничницю. Після цього розпочинайте безпосереднє приготування.

У чашу мультиварки налийте олію, оберіть режим "Жарка" і кидайте туди цибулю, через кожних 5 хв. додавайте до цибулі моркву, болгарський перець та буряк. Протушіть овочі 5 хв і додайте м'ясо. Його обсмажте протягом 15-ти хв., потім додайте томатну пасту, води (щоб вона вкрила суміш)і ввімкніть режим "Тушкування" на 10 хв. Після цього додайте капусту, картоплю, приправи, залишок води і натисніть на режим "Суп" (1 год. 45 хв). За 5 хв. до завершення приготування борщу, додайте часник та зелень.

Подавайте український борщ зі сметаною, свіжим хлібом або пампушками.

Смачного!

Статті до теми:

Топ-5 рецептів домашнього хліба в мультиварці

Готуємо смачну картоплю в мультиварці: найпростіші рецепти

Прості рецепти грибних страв на кожен день [+Фото]

Салати з сиром: 9 надзвичайно смачних рецептів





На правах реклами