Ми у Facebook
05.11.2015, 09:00

Як отримати свідоцтво про народження в Рівненському перинатальном центрі

З метою спрощення доступу громадян до адміністративних послуг, у Рівненському обласному перинатальному центрі новий сервіс, який передбачає видачу свідоцтва про народження.
Відповідно до вимог ст.13 Закону України “Про державну реєстрацію актів цивільного стану” державна реєстрація народження дитини проводиться за письмовою або усною заявою заявою батьків чи одного з них за місцем народження або за місцем проживання батьків.

Головний лікар Рівненського обласного перинатального центру Вікторія ЄНІКЕЄВА - у програмі "Думки вголос" [+Відео]

Для державної реєстрації народження дитини батькам необхідно мати:
Медичне свідоцтво про народження;
Паспорти батьків;
Свідоцтво про шлюб.

Працівниками відділу державної реєстрації актів цивільного стану Рівненського міського управління юстиції з вищевказаного питання здійснюється виїзний прийом громадян у Рівненському обласному перинатальному центрі (м. Рівне вул.Міцкевича, 30,) з вівторка по п'ятницю з 9.30 до 10.30 год.

Рівненський перинатальний центр: що всередині? [+Відео]

Заяву про державну реєстрацію народження можливо також подати протягом місяця з дня народження дитини (ст.144 Сімейного кодексу України) безпосередньо до відділу державної реєстрації актів цивільного стану Рівненського міського управління юстиції за адресою: м. Рівне, проспект Миру, 14, 1-й поверх, кабінет № 1.

За матеріалами прес-служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ