Ми у Facebook
05.11.2015, 18:45

Студентський «Верес» виграв свій перший поєдинок Чемпіонату України [+Відео]

Рівненський «Верес-НУВГП» проявив волю до перемоги у своїй першій домашній грі чемпіонату Студентської ліги України. Програючи Кременецькому «Буревіснику» у матчі четвертого туру, рівненчани змогли не тільки відігратися, але й здобули повноцінних три очки.
М'яч у власні ворота господарі пропустили з пенальті ще в дебюті гри. Але «Верес-НУВГП» відігрався до перерви - гол на рахунку Павла Таргонія.

А в другій частині зустрічі переможний м’яч у ворота суперників відправив Олександр Апанчук.

«Приємно, що зуміли здобути першу в чемпіонаті перемогу. Я задоволений грою хлопців у другому таймі. Щодо завдань на сезон, то конкретних цілей ми не маємо. Адже сформували команду лише за тиждень до старту чемпіонату, завдяки ініціативі Народного Клубу «Верес», який нас підтримав», - поділився враженнями після зустрічі тренер команди «Верес-НУВГП» Олександр Григорович.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Студентський «Верес» у Чемпіонаті України дебютував із поразки

ОДЕК завоював срібло Чемпіонату області з футболу

Загалом у Студентській лізі України (конференція «Захід») команда з Рівного, сформована на базі друголігового «Водника», склад якого посилили, зокрема гравці оржівського ОДЕКа Апанчук, Таргоній і Чикалюк-Козакевич, вже зіграли два матчі. У Винниках рівненчани програли ЛДУФК (0:3), в у Чернівцях - місцевому «Університету» (1:3).

Наступний поєдинок «Верес-НУВГП» зіграє через тиждень у Тернополі місцевого «Педуніверситету».

Телесюжет від РТБ.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ