Ми у Facebook
06.11.2015, 14:00

Чи варто хвилюватися рівнянам через можливу націоналізацію «ПриватБанку»?

Фото http://joinfo.ua

Чимало мешканців Рівненщини у зв'язку з подіями навколо затримання лідера партії УКРОП Геннадія Корбана задумуються, чи не пора забирати вклади з «Приватбанку». Адже ширяться чутки про націоналізацію "ПриватБанку".
Геннадій Корбан — людина близька до Ігоря Коломойського — власника «Приватбанку». І працював при ньому керівником апарату Дніпропетровської облдержадміністрації. Саме це й зумовило чутки.

Втім, у «ПриватБанку» запевняють, що приводу для хвилювання нема і націоналізації банку не буде.

Нардеп з Рівненщини Юрій Луценко прокоментував затримання Корбана

«Ну досить вже нас націоналізувати і вводити у нас тимчасову адміністрацію, - написав у соймережі Фейсбук перший заступник голови правління банку Олег Гороховський. -
А до речі, як виглядає тимчасова адміністрація?
Це група жінок, ровесниць Азiрова, з гросбухами і рахунками?
Якщо є молоді, симпатичні тимчасові адміністраторші, тоді їх нехай терміново в нас введуть, в районі харківського колл-центру - там багато молодих, неодружених студентів)))

Нардепа з Рівного травмували в сутичці за Корбана


Ось, до речі, коментар НБУ щодо цієї ситуації:

"ПриватБанк є системно важливим для фінансової системи та найбільшим ощадним спеціалізованим банком, що обслуговує 34% вкладів населення країни. Регулятор здійснює постійний моніторинг діяльності через кураторів та приділяє особливу увагу всім системним банкам. На даний момент ПриватБанк виконує нормативи ліквідності, працює в звичайному режимі та безперебійно обслуговує клієнтів", - зазначив перший заступник Голови НБУ Олександр Писарук”.





На правах реклами