Ми у Facebook
08.11.2015, 15:01

Гороскоп на тиждень 9 - 15 листопада

Астрологічний прогноз для кожного знаку зодіаку.
ОВЕН (21.03-20.04). Вас охопить непереборне бажання знати більше, ніж знають інші. Багато чого побачите зсередини, з нової точки зору, але надто не захоплюйтеся і не відволікайтеся, бо з вас питатимуть за конкретні результати.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Навала різноманітних справ і термінових проблем може збити з пантелику. Тому важливо визначити головне і першочергове на цей тиждень. У вихідні постарайтеся вибратися куди-небудь у гості, або запросіть когось із друзів до себе.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Відчуєте свіжий струмінь нових сил, але не витрачайте їх відразу і на все підряд. Після напруженої розумової роботи переключайтесь на фізичну працю й активний відпочинок. Вихідні - вдалий час для далекої подорожі.

РАК (22.06-23.07). Досить неспокійний період. Не дозволяйте втягнути себе в чужі інтриги та конфлікти, але для власної користі та безпеки будьте у курсі всього, що говорять і відбувається навколо. Субота-неділя – тільки для дому та близьких людей.

ЛЕВ (24.07-23.08). У вашому житті назрівають позитивні зміни, щоправда, поступові й поки що малопомітні. Наберіться терпіння, будьте обережні та стримані, спілкуючись з колегами та партнерами. Вихідні присвятіть сімейному відпочинку, дітям, вірним друзям.

ДІВА (24.08-23.09). Вдалий тиждень. Перед вами відкриваються нові можливості як у роботі, так і в творчості. Можете стати популярною особистістю, опинитися у центрі подій. І все ж не забувайте про терпіння і стриманість у висловах на чужу адресу.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Нагромадилося багато справ, і це не терпить зволікання, тож чітко плануйте свій час. Не турбуйтеся з приводу дрібних непорозумінь і конфліктів - врешті з будь-якої ситуації ви зможете отримати щось корисне для себе.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Тиждень внутрішніх змін, цілком імовірна досить різка зміна діяльності. Прийміть допомогу колег - вона буде доречна. Старі знайомі можуть нагадати про себе і запропонувати щось цікаве. У вихідні відчуєте дивне полегшення.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). На роботі справи йдуть «по накатаній». І все ж відгородіть себе від порожніх балачок і зайвих зустрічей, це вкраде у вас надто багато сил і часу. У вихідні будьте обачні, у складній ситуації не зневажайте порадами старших та досвідчених.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Відповідальний момент для тих, хто мріє про успішний старт. Можливо, знайдете нового солідного наставника чи покровителя, однак це варто зберегти в таємниці. Заздрісники вам зараз зовсім ні до чого. Суботу присвятіть дому.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Не перевантажуйте себе невдячною роботою. Будьте готові до несподіванок, постарайтеся не вплутуватися в жодні афери та оборудки, особливо наприкінці тижня. Намагайтеся більше приділяти уваги своїм близьким.

РИБИ (20.02-20.03). Вам необхідно зняти рожеві окуляри, спуститися з небес на землю і визначити нарешті, хто ви є, чого хочете від життя і як діяти далі. У кар’єрі й у навчанні намагайтесь менше привертати до себе уваги. У вихідні корисно піти у гості до друзів.

ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 2 - 8 листопада
Гороскоп на тиждень 26 жовтня - 1 листопада
Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку





На правах реклами