Ми у Facebook
08.11.2015, 12:15

ТОП-5 найнебезпечніших солодощів

Дітлахи часто просять купити нас щось солоденьке. Та й ми, дорослі, часом не проти себе побалувати зайвою цукеркою чи морозивом. Втім, виявляється, такі ласощі не такі вже й безпечні. До уваги читачів - п'ятірка найнебезпечніших.
1. Цукерки "Барбарис"

Зараз використовується настільки сильна хімічна есенція, що якщо ви злегка намочену цукерочку залишите на скатертині, вона пропалить скатертину наскрізь, разом з лаком. Знищується навіть пластик. Уявіть, що відбувається з вашим шлунком.

2. Мармелад

Нічого спільного з тим, що було при СРСР, нинішній мармелад не має. Це просто чудеса хімічної промисловості. Смертельно небезпечно.

3. Морозиво



Особливо в спеціалізованих закладах типу різних «Роббінс». Або іноземне морозиво. Зараз фактично неможливо знайти морозиво, виготовлене з молока. Якщо ви знайдете де-небудь справжній пломбір з молока, тоді сміливо можете купувати. Фруктове морозиво - це гола есенція, нічого натурального в ній немає.

4. Кекси в упаковках і рулети

Вони не черствіють, не псуються і не сохнуть, з ними взагалі нічого не робиться. Кекс чи рулет місяць лежатиме. І через місяць буде таким же.

5. Шоколадні цукерки



90% шоколаду - це зовсім не шоколад (барвники-замінники). Шоколадні батончики. Це гігантська кількість калорій у поєднанні з хімічними добавками, генетично модифікованими продуктами, фарбниками і ароматизаторами. Поєднання великої кількості цукру і різних хімічних добавок забезпечує високу калорійність і бажання їсти їх знову і знову.

За матеріалами http://toptales.cc/





На правах реклами