Ми у Facebook
10.11.2015, 21:45

Рівняни не хочуть бути опікунами тварин місцевого зоопарку

Фото hotelukraine.rv.ua

Проект залучення опікунів для тварин Рівненського зоопарку не виправдав себе. Так кажуть у зоопарку.
- Багато хто з тих, хто висловив бажання стати опікуном, спочатку кілька місяців давали кошти на годівлю обраних ними тварин, а потім припинили це робити, - повідомила ОГО куратор зоологічної колекції Рівненського зоопарку Ірина Оліферук. - Можливо, в опікунів не стало зайвих грошей, може, вони вирішили, що така увага до тварин невигідна, бо сподівалися, що опікунство додасть їм дуже багато нових клієнтів. Не знаю. Ми опікунам в обмін на фінансову підтримку тварин робили рекламу: розміщували інформацію про те, що вони є опікунами на вольєрах.

У Рівненському зоопарку більше нема дорослих тигрів

За інформацією з сайту Рівненського зоопарку, нині опікунів мають лише вівця карликова, ара синьо-жовтий, пелікан, капуцин бурий та гамадрил.

У зоопарку Рівного з'явилися бородаті мавпи

Що дає участь у проекті опікунства? Опікун отримує іменний сертифікат, що підтверджує факт опіки над твариною, табличку з назвою підприємства, фірми, логотипу або імені опікуна розміщують на вольєрі та сайті зоопарку. Також опікун отримує право називати новонароджених тварин, проводити просвітницькі та розважальні акції, PR-акції за погодженням з методичним відділом зоопарку тощо.





На правах реклами