Ми у Facebook
09.11.2015, 18:45

У Рівному презентують «Пісні Любові на Полі Бою»

З новим альбомом під такою назвою до міста приїде луцький музичний гурт "Фіолет".
Великий сольний концерт відбудеться 13 листопада в малій залі міського палацу культури «Текстильник». У програмі концерту - все найкраще за шість років існування ФІОЛЕТУ.

Робота над матеріалом під символічною назвою «Пісні любові на полі бою» стартувала всередині 2014-року і фінішувала у вересні 2015-го.

Мешканці Рівного діляться фотографіями осіннього міста

У листопаді-грудні команда вирушає у всеукраїнський тур на підтримку альбому, у якому ФІОЛЕТ, окрім власне презентації нових пісень, поділиться із відвідувачами концертів і новим баченням старих пісень.



«Музика – це зброя, тільки істотно вищого порядку і глибиннішого ураження. Пісні з нашого нового альбому пройняті нотами самоствердження, волі до життя та непереборної віри в краще. Любов тут всеохопна і виходить далеко поза рамки усталених пісенних «лав сторі». У «Піснях любові…» слухач мандруватиме українськими містами, від Львова, Луцька через Київ до східних кордонів нашої країни; занурюватиметься в глибини власного минулого, ностальгуватиме і надихатиметься; любитиме і захоплюватиметься, мовчатиме і кричатиме; пройдеться стежками вічного літа, які приведуть його до днів теперішніх. «Пісні любові…» - це роман у піснях, щира особистісна повість буремного сьогодення», - розповів про альбом лідер та вокаліст гурту Сергій «Колос» Мартинюк.

Розклад концертів у Рівненській філармонії на листопад


Квитки можна придбати на сайті kasa.in.ua та у магазині "MUZZON" (ТЦ "Злата Плаза", вул. Короленка, 1).

Вартість квитків: 100 гривень. В день концерту: 120 гривень.





На правах реклами